Siirry pääsisältöön

Meikki Linnan juhliin?

Mitä tapahtuu, kun postilaatikosta kolahtaa kutsu linnan juhliin?

Mielessä varmaan käy kaikenlaista käytännön asioiden hoitoon liittyvää ja usein naisilla tulee eteen tämä puvun, meikin ja kampaajan metsästys.

On myös henkilöitä, jotka työnsä puolesta käyvät linnassa joka vuosi juhlimassa ja he tietävätkin varustautua juhlaan aina muita ennemmin.
Monilla onkin kestotilaus vetämässä jo seuraavan vuoden juhlia ajatellen meikkauksen ja kampauksen suhteen.

Kuitenkin jokavuotisten vieraiden lisäksi joka vuosi linnaan kutsutaan lisäksi tietenkin myös ajankohtaisia vaikuttajia ja kiinnostavia esiintyjiä, jotka tarvitsevat joskus nopeallakin varoitusajalla apua meikkauksen ja kampauksen kanssa.

Viime vuodelta mieleeni muistuu heti nyrkkeilijä Mira Potkonen ja hänen meikkinsä ja kampauksensa, jotka saimme yhteistyökampaajani Salon SimoNetan Marin kanssa toteuttaa. Tänä vuonna sain olla mukana kaunistamassa myös lahjakasta kanteletaiteilijatar Ida Elinaa juhlaan. Olemmekin tavanneet toisiamme silloin tällöin meikkauksen merkeissä muutoinkin ja saimme kunnian olla myös aikoinaan kampaaja Noora Toiviaisen  kanssa tekemässä Ida Elinan häämeikkiä ja -kampausta.

Itsenäisyyspäivä siis onkin yksi vuoden kiireisimmistä työpäivistä eikä aina edes ehdi taltioida kaikkea kivaa kuvina tännekään, mutta Ida Elinasta sain onneksi muutamia kuvia tännekin laitettavaksi.


Teimme siis tällä kertaa myös juhlalookin yhteistyökampaajani Noora Toiviaisen kanssa kampaamo Hope Hairissä Helsingissä.


Paitsi, että Noora on äärimmäisen lahjakas ja idearikas kampaaja on hän myös lainekampausten maestro (yhtään suurentelematta asiaa) sanoisin. :)


Juhlaan mietitään kokonaisuus kaikkia asusteita myöden. Kengät eivät ole yhtään vähäisemmässä huomiossa. Nämä kaunokaiset oli Ida Elina tuonut matkoiltaan.

Ida Elinan upea punainen juhlapuku oli pukusuunnittelija Anne-Mari Pahkalan työtä.

Tein meikin Ida Elinalle kosmetiikkaviidakko-verkkokaupan  #kryolan tuotteilla. 
#meikkivoide Kryolan ultra foundation sävy ob1, 
#huulimeikki Kryolan contour pencil sävy 908, 
#varjostusväri Kryolan supra color f12, 
#valoväri Kryolan Shimmering Event foundation sävy Pearl ja Kryolan ultra foundation sävy tv white, 
#silmänrajaus Kryolan cake eyeliner sävy black ja Kryolan cake eyeliner sealer, 
#luomiväri Kryolan luomiväri paletti Variety matta


Mitä sitten tulisi huomioida, kun kyseessä on meikki linnanjuhliin?

1) TV-kamerat ja voimakas valaistus "syövät" osan väreistä, väriä siis saa olla.

2)Paikoissa, joissa on paljon valoja, ihmisiä ja muutoinkin tiivis tunnelma, tulee yleensä kuuma. Huolehdi siis meikin hikoilun kestävyydestä.

3) Varsinkin Linnan juhliin tai muihin suuriin tilaisuuksiin mentäessä ovat jonot joskus pitkiä ja odottelua voi tulla niin ulko-kuin sisäpuolella rakennustakin. Huomioi siis myös hiusten ja meikin kylmän/kuuman kestävyys.

4) Varustaudu. Ota mukaan muutama tuote ja tarvike, joilla korjaat meikkiä tai hiuksia tarvittaessa nopeasti ja huomaamattomasti.Meikkaus: GMC-Studio/Minna
Kampaus: ByNooraT


Alla oleva kuva on kopioitu Iltasanomien digiversiosta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…