Siirry pääsisältöön

Helsinki Creative Look Competition 20.10.2018 messukeskus I Love Me-messut

järjesti Helsingin messukeskuksessa I Love Me-messujen yhteydessä 20.10.2018 
Helsinki Creative Look Competition Fantasiasarja-kilpailun 

Tiimimme: Hairart &Sulkadesign Noora Toiviainen /ByNooraT
Malli Heini Smith

Voitimme tällä kertaa kultaa ykkössijan!!!!
Kilpailun aihe oli:Höyhen.
Yhteistuumin päädyimme lintu-naiseen, jossa yhdistyisi glamourmeikki ja näyttävät hius-ja sulkakoristeet, klassinen glamour-iltapuku sekä klassinen kampaus.
Kilpailimme numerolla 5. 

Kilpailu oli tälläkin kertaa kovatasoinen ja toinen toistaan näyttävämpiä taideteoksia luotiin maskeeraajien ja hiusammattilaisten toimesta.


Osallistuimme toista kertaa tänä vuonna kilpailuun. Viime kerralla tiimistämme uupui Ira ja silloin tulimme kolmannelle sijalle kymmenen tiimin joukosta. Tällä kertaa tiimejä oli mukana yhdeksän.

Kilpailu on ollut minulle mielenkiintoinen matka oman työn kannalta, sillä kuten varmaan moni lukija tietääkin, en ole varsinaisesti maskeeraaja vaan toimin päätyössäni meikkaajana. Omassa yrityksessäni työllistän itseni pääasiassa hääasiakkaiden meikkaajana vaikka juhla- ja yritysasiakkaita on mys ilokseni myös kasvavassa määrin joka vuosi hieman lisää.

Kilpailemaan lähteminen oli minulle siis alunperinkin hieman vieras asia ja ensimmäisissä kilpailuissa en oikeastaan edes tiennyt mikä taitotaso minua siellä maskeerausten saralla odotti. En tee lisäosia kasvoihin, enkä muutenkaan ollut tekemisissä erilaisten bodypaint-, tms-värien kanssa. Silloin viime kerralla kuitenkin sijoituimme hienosti kolmansiksi ja tästä seurauksena osallistuimme myös tämän vuoden kilpailuihin, joista nyt saimme tuon mahtavan ykkössijan.

Tiimimme on aivan mahtava. Noora Toiviainen on omassa hiustaiteessaan maestro ja Ira suunnittelee uskomattoman kauniita juhla- ja hääpukuja. Heini on mallina aina yhtä sensuelli.
Jotenkin kemiamme sopivat yhteen ja saimme luotua mielestäni ihastuttavan kokonaisuuden.


Meikki/maski suunnitelmaan hain inspiraatiota linnuista ja halusin tuoda linnun silmän meikkiin, mutta ilman piilolinssiä vaan piirrettynä luomelle piiloon. Käytin kisameikissä Kryolan-meikkituotteita.


Alla olevasta meikistä, jonka olen tehnyt vuosia sitten ennen kuin Janna Juulia oli Miss Helsinki, hain inspistä luomivärin muotoon.

Kokonaisuus tosiaan toimi hienosti....
Viime kertainen kisatyömme 13.4.2018 ja tarinaa kisoista löytyy blogista täältä...Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…