Siirry pääsisältöön

Häät 2019 ja kesän alku

Työssäni meikkaajana kesä on aina kiireistä aikaa. Tämä on tosi hienoa ja samalla hektistä. Työni painottuu kuitenkin pääsääntöisesti viikonloppuihin. Lauantai on edelleen varmaankin suosituin viikonpäivä viettää häitä, mutta enemmän ja enemmän on tullut myös vastaan perjantaisin,sunnuntaisin ja arkisin tapahtuvia hääjuhlia. Tämähän on mainiota, sillä sekä vieraille että häissä apuna oleville ammattilaisille tämä tarkoittaa joustavampia aikatauluja ja mahdollisten vapaiden aikojen löytymistä helpommin. Toki kaikki eivät voi juhlia niin helposti keskellä viikkoa, mutta suuriin juhliin yleensä aina jollakin lailla aikatulut saadaan järjestymään.

Kesä 2019 on jo polkaistu käyntiin tässä vaiheessa ja siksi innoissani haluankin Teille laittaa tänne postausta tulemaan mitä ihania juhlia on jo vietetty tänä kesänä. 

Tässä postauksessa kerron viimeisimmästä vierailuni kohteesta Espoon kartanosta ja sen kesäisestä hääaamusta. (Kaikki postauksissani täällä blogissa tai sosiaalisessa mediassa olleet ihmiset ovat erikseen antaneet luvan minun kuvata hetkiä heidän hääaamustaan ja tästä SUURI KIITOS heille. Näistä jutuista on varmastikin vuosien mittaan ollut myös jonkinlaista apua häitään vasta suunnitteleville tai vaikkapa juhlapaikkaa miettineille.)

Eräänä hääaamuna Espoonkartanolla 1.6.2019

Meikkaus: GMC-Studio/Minna
Hiukset: ByNooraT
Meikki- ja ihonhoitotuotteet: Kosmetiikkaviidakko-verkkokauppa


Ajatella, että tämä oli koskaan ensimmäinen kertani Espoon kartanolla. Ja mikä ihana paikka löytyykään näin läheltä Helsinkiä!


Meikkaus- ja kampauspisteemme sijaitsi kartanon henkeä huokuvassa, mukavan viileässä mutta sopivan valoisassa alakerrassa, jossa saimme rauhassa valmistaa juhlaan morsiamen häämeikin ja -kampauksen lisäksi kaksi muuta meikkausta ja kampausta, anopille ja äidille.

Aika kului kuin siivillä mukavien keskusteluiden ja innostuneen odotuksen keskellä, mutta kuitenkin mukavan rauhallisessa tunnelmassa.


Ihailin morsimen kaunista hääpukua ja täyspitkää huntua eteistilassa.


Morsian oli toivonut meikistä kevyttä ja sovelsimme värisävyjä hiukan vielä hääaamuna. Vaihdoimme luomiväriä hiukan pehmeänpään champagnen sävyyn.
Kun jätin morsiamen pukeutumaan toivotettuani hänelle kaunista ja iloista juhlapäivää, törmäsin vielä kampaaja Nooraan yläkerrassa, johon hän oli siirtynyt huolehtimaan miesten hiukset kuntoon juhlaa varten.


Päivänne oli kaunis ja aurinkoinen, juhla varmasti ikimuistoinen. :)


Kesäterveisin, minna

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…