Siirry pääsisältöön

Vuoden tuote vai pettymys?

Vuoden tuote vai pettymys?

Miksi se ei ollutkaan hyvä?
Saattaa olla, että  kokeiltuaan tuotetta ja petyttyään, pettyy koko sarjaan ja julistaa sen pannaan. Huono juttu.
Ehkä olisikin kannattanut valita mieluummin juuri se viereinen purkki sieltä samalta tiskiltä? Ongelma vaan on se, että mistä näistä kaikista voi tietää?
 Ajanpuutteessa tarvitsee ideoita ja mediastahan niitä saa. Ja jos toimittajakin on ollut tyytyväinen, niin miksen siis minäkin?
Tämä tietenkin tulee ajanmittaan sekä kalliiksi, että turhauttavaksi, kun se paras ei olekaan  paras. Mutta mitäs sitten tilalle?


Armani Face Fabrik Vuoden paras meikkivoide
Kyllä se on sitä jos omaat normaali/rasvoittuvan sekaihon. Silloin lopputulos on juuri kuten kuvassakin! Kaunis, hehkeä ja kuitenkin matta. Luonnollinen, mutta kuitenkin peittää. Voiko näin ihanaa ollakaan!
Ongelma: Jos kärsit kuivasta ihosta kauttaaltaan tai iholla esiintyy pintakuivia kohtia, älä valitse tätä.
Ominaisuus joka tässä tuotteessa tuo kauniin mattapinnan, toimiikin kuivalla iholla tappiollisesti. Eli tuote nappaa kiinni jokaiseen kuivaan kohtaan ihollasi korostaen niitä ja ihosi näyttää vielä entistä kuivemmalta.
Kokeile sen sijaan:  Saman sarjan hoitava Designer-meikkivoide, jonka koostumus on täyteläinen mutta lopputulos silti luonnollinen ja raikas.
 Armanin Luminous Silk-meikkivoide, joka toimii hyvin sekaihollakin. Se tuo valoa iholle ja levittyy hyvin vaikka osa kasvoista olisi kuivakin paikoitellen.
Mikäli iho on rasvaisuuteen taipuvainen ja kiiltelee päivän mittaan tai jos ihossa on laajentuneet ihohuokoset on paras valita UV-silk foundation Armanilta. Tämä pitää ihon mattana ja kestää muuttumattomana pitkään.

Chanel Vitalumiere Aqua valoa heijastava meikkivoide

Loistava kuivan, pintakuivan ja normaali-ihon meikkivoide! Jättää upean valoaheijastavan pinnan ja hoitaa kuivaakin ihoa vaikka on koostumukseltaan ohut.
Ongelma: Onkin rasvoittuvalle sekaiholle liian elvyttävä vaihtoehto. Talin eritys lisääntyy ja saa ihon kiiltämään entistä enemmän.
Saattaa myös aktivoida nuorta ihoa liikaa elvyttävien ominaisuuksiensa ansiosta.
Kokeile mieluummin:  Rasvoittuvalle sekaiholle Chanel Mat Lumiere meikkivoide, joka antaa myös valoa heijastavan pinnan, on ohut, mutta myös pitää ihon mattaisena ja säilyy muuttumattomana pitkään.
Tai nuorelle ihollekin sopivaa Chanel  Teint Innocence meikkivoidetta, joka on puolipeittävä ja luonnollinen hyvä perusmeikkivoide.Ei kuivata ja pysyy pitkään.Löytyy myös compact-versiona.

Shiseido Benefiance aikuisen ihon hoitolinja

Aikuisen ihon tunnettu ja tehokas ihonhoitolinja. 
Ongelma: Elvyttävät ominaisuudet saattavat voimistaa suomalaisille naisille usein hyvin tyypillistä couperosaa.
Kokeile mieluummin:  Shiseidon uusi Benefiance wrinkle resist 24-linja, jossa yhdistyvät sekä tehokas anti aging- hoito että ihon rauhoittavuus. Tasoittaa ihonväriä, rauhoittaa couperosaa ja vahvistaa sekä suojaa.


Clarins Super Restorative aikuisen ihon korjaava hoitolinja

Tehokas juonteita korjaava hoitolinja. Täyteläinen koostumus.
Ongelma: Iholle jolta puuttuu lähinnä kiinteyttä, liian elvyttävä. Tuntuu rasvaiselta, ei imeydy kunnolla ja aktivoi ihoa liikaa.
Kokeile mieluummin: Clarins Lift Anti-Rides Extra Firming- hoitolinja
Usein aliarvostettu,  erittäin tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja napakoittava linja.Toimii useimmiten 40+ ihollakin parhaiten.  Tästä sarjasta löytyy myös loistava kuivan ihon yövoide, joka on todella täyteläinen! Myös seka- ja normaali-ihoille omansa.


La Mer moisturizing Cream

Kulttimaineeseen noussut ihmevoide, joka supernopeuttaa ihon kykyä korjata itse itseään.
Ongelma: Tavallisen cremen sanotaan olevan kaikille ihotyypeille sopiva, mutta useat saattavat pettyä voiteen liian tuhtiin koostumukseen.
Vaikka tuote neuvotaankin aina lämmittämään sormien välissä ja vasta sitten taputtelemaan iholle, on tämä koostumus usein liian rasvainen tai hankalakäyttöinen monelle.
Kokeile sen sijaan: La Mer gel creme, jonka koostumus on paljon ohuempi ja tuote voidaan levittää suoraan kasvoille ilman mitään erityistoimenpiteitä. Jos koostumus tuntuukin sitten liian ohuelta niin valitse alle vielä vaikka joku La Mer:in ihanista seerumeista. Kiinteyttävä, korjaava, kirkastava tai kosteuttava ja näin saat vielä tuplatehon.


La Mer eye concentrate

La Merin kiinteyttävä silmänympärysvoide geelimäisellä koostumuksella. Pakkauksessa mukana aina kylmänä pysyvä teräs spaatteli.
Loistava väsyneille silmille, tummille silmän alusille ja turvotukseen. Kiinteyttää hyvin!
Ongelma: Tuote ei kosteuta tarpeeksi kuivaa silmänympärysihoa ja iho tuntuu kiristävältä.
Kokeile mieluummin: La Mer the eye balm intense, jossa hyvä voidemaisempi ja kosteuttavampi koostumus. Kuitenkin hyvin imeytyvä eikä tunnu rasvaiselta. Sopii hyvin myös meikin alle. Toimii myös tummin silmänalusiin ja turvotukseen. Lisäksi korjaa juonteita ja silottaa ihoa.Uudistetussa versiossa myös sama kylmä pallospaatteli.


Lancome Definicils Precious Cells- mascara

Lancomen uutuusmascara lupaa täyteläiset ripset. Erittäin hyvä perusmascara ihmiselle joka haluaa selkeät erotellut ja hoidetut ripset!
Ongelma: Ei anna tuuheutta eikä näyttävyyttä.
Kokeile mieluummin: Lancomen Hypnose tai Hypnose Drama mascaraa jos haluat massaa ripsiin.


Armani Eyes to kill Excess mascara

Uutuus Armanilta. Sopii hyvin henkilölle joka haluaa näyttävät ripset ja mahdollisuuden työstää mascaraa kauan. Geelimäinen koostumus on helppo levittää useampia kerroksia päällekkäin ja lopputulos on näyttävä!
Ongelma: Liikaa massaa muutenkin tuuheassa kasvaviin ripsiin. Lopputulos on paksu ja sotkuinen.
Kokeile mieluummin: Excessin edeltäjä Eyes to kill-mascara toimii lähes kaikissa ripsissä. Lopputuloksesta saa joko kevyen tai näyttävän. Erottelee ripset hyvin. Massa ohuempi kuin Excessissä.


Sensai 38`c mascara  
 
Lämpimällä vedellä poistettava klassikkomascara, jonka pieni harja mahdollistaa tarkan ripsien erottelun ja ylä- ja alaripsien värjäyksen. Pysyy erittäin hyvin.
Ongelma: Tuote ei anna tarpeeksi näyttävyyttä ja massa kuivuu nopeasti. Poistettaessa lähtee palasina irti ja ärsyttää silmiä.
Kokeile mieluummin: Sensain muita saman 38`c- sarjan mascaroita, joista löytyy sekä pidentävää että tuuheuttavaa versiota.
Tai vaihda kokonaan toiseen sarjaan. 38`c mascaroita saatavilla Estee Lauderilta: Double Wear mascara, Cliniquelta High Impact Curling mascara tai Lash Power mascara sekä Shiseidolta: Perfect mascara.Estee Lauder Idealist seerumi
Paljon esillä ollut ihoa uudistava, ihonpintaa sileyttävä, ihohuokosia supistava ja ihon väriä tasoittava seerumi. Mahtava tuote rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle sekaiholle. Pitää ihon mattana ja silottaa.Sopii myös rasvoittuvalle iholle loistavasti meikin alle ja pitää meikin paikallaan hyvin.
Ongelma: Tuote kuivattaa ihoa liikaa ja iho hilseilee.
Kokeile mieluummin: Estee Lauderin Night repair seerumi, joka myös korjaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Jos laajentuneet huokoset ja kiilto t-alueella ovat kuitenkin ongelma, ota Night repair seerumi yöksi ja Idealist seerumi päiväksi, näin iho ei pääse koskaan kuivumaan liikaa eikä myöskään ihon pinta hilseile turhaan.

Kommentit

  1. Kommenttina vielä La Mer- sarjan tuotteisiin.. Yksi pääraaka-aine merilevä uute, joten ei sovellu leväallergisille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…