tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hääpaketti

Viime lauantaina toteutettiin Salon Simonetassa viiden henkilön hääpaketti.
Meikkauksen ja kampauksen saivat morsiamen lisäksi kolme kaasoa ja morsiamen äiti. Hääaamuna sää oli kuin tilauksesta lauhtunut edellisestä illasta peräti 20 astetta ja kaikilla oli odottava ja iloinen asenne. Järjestelyt olivat menneet muilta osinkin hyvin ja paikalla Helsingin Kalliossa oltiin klo 07.30.
Mari oli laittanut jo kahvin tippumaan ja aloitteli ensimmäistä kaason kampausta, kun saavuin paikalle.

Laitoin tavarat valmiiksi ja sitten vaan töihin...

Kahvikuppi oli kuitenkin ensin varattava viereen, että sain unihiekat silmistä... Tiesin koemeikkauksen perusteella, että sekä morsian että kaasot olivat toivoneet hyvin luonnollisia meikkejä.Joten pehmeällä linjalla pysyttiin.
Kaasot olivat varanneet myös hääseurueen naisille aamiaisen, jottei verensokeri pääse laskemaan,

ja tottakai juhlajuomaa!

Kun Mari ja minä valmistelimme kaasoja,odotteli morsian sillä aikaa rullat päässä hiusten kuivumista. Morsiamen meikki ja kampaus pyritään yleensä säästämään loppua kohden, jotta lopputulos on parhaassa "iskussa" ennen h-hetkeä!

Sitten välillä taas kaasojen meikkeihin ja kampauksiin..


Joka suunnasta kuvataan!


Vielä toinen lyhyiden hiusten kampaus kaasoille..
Ja siihen vähän lainetta mukaan.
Morsian valmiina hääkuvaukseen lähtöön...
Ja kampaus läheltä...

Vielä morsiamen äidin valmistelu..Hääseurue siis valmis pukeutumiseen ja juhlapaikalle lähtöön iloisella mielellä ja etuajassa vielä! Juhlaseurue oli iloinen siitä, että tunnelma oli koko aamun stressitön ja mukava. Samassa paikassa toteutetut kampaukset ja meikit säästivät turhalta juoksemiselta ja häihin valmistauduttiin kaikki yhdessä eikä jokainen erikseen.
Kaunista kevättä ja onnea yhteiselle taipaleelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto