perjantai 30. joulukuuta 2011

Pala kesää talven keskelle

Hiukkasen kesäistä tunnelmaa toi mieleeni viime kesäinen hääpaketti, jonka toteutimme parturi-kampaaja Marin kanssa Espoossa hääparin kotona.
Vaikka Mari normaalisti harjoittaa parturi-kampaajan tointaan Helsingin Kalliossa omassa Salon Simonetta nimisessä kampaamossaan, teen usein myös yhteisiä kotikäyntejä hänen kanssaan erilaisiin juhlapaketteihin liittyen.

Oma yrityksemme GMC-Studiohan toimii ainoastaan liikkuvana studiona ja keskeisin liikeideamme on tarjota asiakkaille palvelut sinne missä he niitä tarvitsevat.
Tämä helpottaa usein varsinkin hääasiakkaiden ajankäyttöratkaisuja. Myös erilaiset yksityisten ja yritysten juhlatilaisuudet on helpointa toteuttaa heidän omissa tiloissaan.

Mutta tässä viimekesäisessä häämeikissä ja kampauksessa oli mielestäni onnistunut yhteisymmärrys :)

Meikkiin tein klassisen musta-valko yhdistelmän. Käytin ulkonurkkiin varjostuksena täysin mattaista mustaa ja liikkuvan luomen keskelle myös jopa helmiäis valkoista saadakseni mahdollisimman hyvän kontrastin.

Ja mielenkiintoisemman näkökulman asiaan antaa vielä se, että morsiamen omat hiukset olivat lyhyet. Eli hääkampauksen pituus on rakennettu lisäkkeiden avulla lähes täysin, sitä kuitenkaan huomaamatta.Olin tyytyväinen myös meikin onnistumiseen kampauksen ja persoonan kanssa. Meikki oli näyttävä, mutta mallille "oman tuntuinen", joka on tärkeää myös. Vaikka haluaa olla kaunis, ei halua tuntea oloaan vieraaksi peilistä katsoessaan.


Koska silmämeikki oli jokseenkin tumma, väritin huulet nudemaisemmalla sävyllä.

Korulla tehty yksityiskohta kampauksessa oli kaunis, se näkyy parhaiten alakuvassa.


Kaason meikki oli kevyt ja kesäisen raikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto