lauantai 17. joulukuuta 2011

Sateinen joulukuu


Matkani keikalle Helsingin keskustaan kulki Kallion kautta...

Piipahdin Salon Simonetassa keskustelemassa Marin kanssa tulevista yhteisistä projekteista.

Mari oli työn touhussa kuten aina ja tunnelma muistutti taas elokuvien hauskoista kampaamoepisodeista. Täydessä kampaamossa kaikki osallistuivat keskusteluun tasapuolisesti kahvin poristessa keittimessä ja kadulta piipahteli porukkaa ovesta kysymään jos jonkinlaista asiaa.

Tässä pienenssä, mutta niin tunnelmallisessa kampaamossa tapasin myös TAiKA JOENSUU-tuotemerkin kehittäjän ja pääsin mielenkiintoiseen keskusteluun, joka käsitteli lähinnä hänen suunnittelemiaan vaatteita, asusteita sekä koruja.

Itselleni hankin myös muutaman tuotteen hänen koruvalikoimastaan,  joka on hauska ja omaperäinen. Arvostan näet myös suomalaista käsityötä suuresti.. Hinta tuotteilla oli erittäin sopiva ja ajatus jostain käsintehdystä ja uniikista miellyttää minua.

Tästä tulikin keskusteluumme uusi ulottuvuus, sillä sain tietää että TAiKA JOENSUU-merkin luoja sunnittelee myös tilaustyönä yksilöllisiä ja persoonallisia hää- ja juhlapukuja.
Mikä olisikaan ihanampaa kuin aloittaa häävalmistelut oman puvun suunnittelulla ja tietää että niitä on vain yksi ja ainoa maailmassa.


Taika_Joensuu_kuva_16.jpgTaika_Joensuu_kuva_17.jpg
Illalla minulla olikin iloinen työkeikka Helsingin keskustassa, jossa toimiston naisporukka tarvitsi päivitystä meikkausrutiineihin.

Kaikille katsottiin uusia ideoita ja värejä sekä päivitettiin meikkausoppeja.

Käytiin läpi erilaiset siveltimet ja uusiakin työvälineitä tutkittiin. Katsottiin omille ihotyypeille sopivat meikkivoiteet ja pohjustukset.
Tutkittiin kosmetiikkamaailman uutuuksia ja katseltiin koostumuksia.

Tärkeimmiksi asioiksi nousivat  kunnollinen silmämeikinpohjustuksen teko ja silmänrajaus. Molemmat ovat kuitenkin loppujenlopuksi niin helppoja ja nopeita toteuttaa, kun vain tekniikka on hallussa.


Kaikenkaikkiaan hauska ja mielenkiintoinen päivä taas takana!
Ja nyt kohti taas uusia tuulia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto