maanantai 9. heinäkuuta 2012

On the Road again...


On the Road Again...


Salon Simonetan Marin kanssa käväistiin Hotelli Havenissä  valmistamassa hääseuruetta suureen päivään. Hotellissa oli muuten ensiluokkainen palvelu sekä upeat puitteet!

Koska Palacen klassikko hotelli on kadonnut kauppatorin läheisyydestä on tuolle suunnalle erittäin tervetullut tämä saman tason omaava uusi vaihtoehto.

Morsian ja sulhanen olivat saapuneet Irlannista kesäiseen Suomeen viettämään ikimuistoista hääpäiväänsä ystävien ja sukulaisten seurassa.

Olin tehnyt morsiamelle jo edeltävänä päivänä sekä ranskalaisen manikyyrin että varpaankynsien ranskalaisen geelauksen shellack-tekniikalla.


Nyt keskityttiin vain kampauksiin sekä morsiamen meikkiin.Morsiamen ja kaasojen aamu oli alkanut rentouttavasti huoneeseen tarjoillulla aamiaisella.

Ja upea Irlannista hankittu hääpuku odotti päivää.


Morsian nautti tunnelmasta...

Salon Simonetan Mari keskittyi kaason kampaukseen.Morsiamen äidin hiuskoristeessa oli väriä...


Morsian valmiina ennen hunnun kiinnitystä.Kaason upea iltapuku oli myös ollut löytö!

Ja hunnun kiinnitykseen...


Joka on tarkkaa puuhaa. Ja tottakai, se kaaso joka morsiamelta hunnun poistaa iltajuhlaa varten saa vielä tarkat toimintaohjeet.


Pionisen hääkimpun toteutti Töölöntorin kukka.
Just can`t wait to be...on the road again.. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto