maanantai 23. heinäkuuta 2012

Glamour-morsian

Mitäs muuta sitä kekseliäät kaasot voisivat hääaamuna tehdäkään kuin pistää muumit pyörimään ruutuun... Jos tällä ei tunnelma rentoudu niin ei sitten millään.
Hotel Glo Art sijaitsee entisen Linna-hotellin tiloissa Lönrotinkadulla.
Hääseurue oli varannut jo edelliseksi yöksi tavallisen huoneen, josta tavarat sitten siirrettiin varsianaiseen häähuoneeseen seuraavaksi yöksi.

alkuperäinen kuva

Työtehtävänä tällä kertaa meillä oli toteutus hääpakettiin: morsiamen sekä kolmen kaason meikkaus ja kampaus. Lisäkseni paikanpäälle olivat saapuneet siis Parturi-kampaamo Salon Simonetan Mari Liimatainen ja hänen apulaisensa Iina.

Iloisesti meidät otettiin vastaan ja tiedusteltuani hääaamun kulkua tuli ilmi, että kaikki oli sujunut suunnitelmien mukaan, eikä mitään suurempaa ongelmaa ollut ilmennyt. Joten aloitimme työn mukavissa ja rennoissa tunnelmissa.


Iina avusti ja ryhtyi kihartamaan kampausten pohjia.


Valokuvaajana hääseurueella toimi Hilja Mustonen joka tekee kuvaustyötä tilauksesta koko Suomen alueella.Hän oli paikalla myös aamusta alkaen ikuistamassa hääaamun tunnelmia.
Itse touhuilin meikkien parissa taas ja muutaman kaason meikin teinkin valmiiksi jo ennen kampausten viimeistelyä.

Kun meikit olivat valmiina, siirtyivät kaasot taas Iinan käsittelyyn ja kampausten pohjaa valmisteltiin kihartamalla pitkät hiukset. Välillä kaasot huolehtivat myös morsiamen aamupalasta ja nesteensaannista. :)

On hauskaa ja tehokasta työskennellä limittäin. Aikaa säästyy ja kokonaisuus hahmottuu paremmin. Tämä myös antaa ihmisille aikaa seurusteluun ja muihin touhuihin, joten kaikki aika ei mene vain rullat päässä istuen huoneen toisessa laidassa.Mari lisäsi kaasojen kampauksiin vielä kukkakaupasta tulleet liljat, joissa oli muistettu asianmukainen kosteutuskin tällä kertaa. :)

Aloitin morsiamen meikkauksen viimeisenä.
Mari suojasi kampausta vielä meikin ajaksi verkolla.


Glamour-tyylinen silmämeikki onnistui hyvin ja kokonaisuus oli mahtava!
Hiuksiin kiinnitettävä koriste oli myös näyttävä ja teemaan sopiva!Valmis hääseurue jäi valmistautumaan vihkimiseen. 
Suunnitelmissa oli hyödyntää myös Glo Art-hotellin upeita aulatiloja kuvien ottamiseen ennen vihkimistä.Olen varma, että niistä tuli hyviä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto