maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tenalji von Fersen, Myllysali, Suomenlinna


Koska aamu oli niin kaunis ja kesäinen Suomenlinna sitäkin kauniimpi, nappasin kuvan kollegastani Parturi-kampaaja Aysesta (kampaamo Tila) sen kauniissa maisemissa matkallamme kohti odottelevaa hääseuruetta.

Juhlapaikkana toimi tällä kertaa Tenalji von Fersen, Myllysali. Tuo erittäin kaunis juhlapaikka sijaitsee Suomenlinnan Susisaaressa ja on helpon kävelymatkan päässä myös lauttarannasta.


Suomenlinna on ihana hääpaikka myös silloin jos vieraita on tulossa ulkomailtakin. Jo lauttamatka saarelle ja sen kauniit näkymät ovat elämys juhlavieraille.

Toivoimme kaikki morsiamelle voimia hääpäivään edellisyön unen puutteesta huolimatta.


Myllysalissa on myös tilavat valmistautumistilat, jotka helpottavat varsinkin hääseurueita.
Ayse teki morsiamelle kauniisti toiselle olalle laskeutuvan kampauksen. Huomioitavaa myös, että morsiamen omat hiukset olivat lyhyet. Pituus on rakennettu lisäkkeen avulla.
Väsymyskin unohtui, kun meikki ja kampaus oli saatu valmiiksi.Tosin en saanut kuvaa ihan valmiista kampauksesta, sillä otsatukka on tässä vielä viimeistelemättä...Jätimme morsiamen valmistautumaan tärkeään päivään...

ja Suomenlinnan taaksemme, kun lähdimme kohti uusia seikkailuja.


Upea hääpäivä kauniissa Suomenlinnassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto