maanantai 28. tammikuuta 2013

Hämeenkylän kartano hotelli

Lähdin käymään viime viikon talvisena päivänä tuolla Hämeenkylän kartanon talvisissa maisemissa. Teemme yhteistyötä hotellin kanssa, joten käväisin siihen liittyvän palaverin tiimoilta paikalla.

Kartano on kesällä kovasti hääjuhlaseurueiden käytössä ja hotelli tarjoaakin tähän tarkoitukseen erittäin hienot puitteet! Olen nähnyt juhlasalin täydessä kattauksessa ja se on mahtava. Myös ulos on mahdollista saada katettu juhlatila ja hotellilla on kaikenlaisia erikoisuuksia tarjolla niin juhla- kuin hääseurueillekin puulämmitteisestä saunasta aina elokuvaauditorioon!

Paitsi, että kartanon maisemat ovat kesällä ihanat, ovat ne kyllä talvellakin henkeäsalpaavan kauniit!
Olen käynyt siis kartanolla muutoinkin hääasiakkaidemme tilauksesta ja muistan erään tapauksen erittäin elävästi viime kesältä.

Morsiamen iäkäs äiti oli matkustanut keski-suomesta tänne pääkaupunkiseudulle häävieraaksi ja häät järjestettiin Hotelli Hämeenkylän kartanon upeissa juhlatiloissa, joten morsiamen äiti myös yöpyi hotellissa. Morsian oli toivonut, että kävisin ensin meikkaamassa hänen äitinsä yllätyksenä aamulla hotellilla, josta suuntaisin sitten kohti morsiamen kotia jatkamaan häämeikillä ja sulhasen puuteroinnilla.

Mieleeni jäi ihastuttava vanha rouva  keski-suomen maatilalta. Hänen ilostumisensa tuloni johdosta ja itsevarmuutensa ja rohkeutensa lähteä juhliin meikkaajan käsittelyn jälkeen.

Nämä ovat niitä hetkiä aina, kun työstä saa todella iloa ja tuntee, että voi tuoda toiselle sitä myös. Voi tarjota elämyksen ja samalla saada sellaisen.Jokainen uusi ihminen on paitsi uusi tuttavuus, aina myös ovi erilaiseen maailmaan.

 P.S
Hämeenkylän kartanolla järjestetään tänä perjantaina 1.2.2013 klo.15.30-17.00 infotilaisuus juhla-ja hääseurueille, jossa voi kertoa omista toiveistaan juhlien suhteen ja tutustua hotellin tarjoamiin palveluihin. Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan! ilmoittautumiset tapahtumaan:  hameenkylankartano@sodexo.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto