torstai 17. tammikuuta 2013

Mecco

Jos muistatte sen karmean lumimyrskypäivän 30.11 viime vuonna niin muistatte myös todennäköisesti sitä seuranneen lähes täydellisen liikennekaaoksen Helsingin keskustassa.
Olin tuolloin matkalla keikalle hotelli Kalastajatorpalle keskustan Stockmannilta ja varauduin tuntia ennen keikan alkua tilaamaan taksin tuota matkaa varten, jotta olisin varmasti ajoissa perillä.

Valitettavasti Helsingin lähes kaikki kynnelle kykenevät taksit olivat jumissa kuka missäkin kinoksessa tai rekan takana mäessä ja odottelimme lämpimässä tuulikaapissa vaivaiset kolme tuntia taksia.
Lopputuloksena oli tietenkin kahden tunnin myöhästyminen keikalta, joka ei kuitenkaan aiheuttanut suurempaa haittaa sillä toinen paikalle tullut yhteistyömeikkaajani oli laittanut vauhtia suteihin ja ylittänyt itsensä nopeudessa. Minä puolestani onnistuin tekemään kolme iltameikkiä tunnissa vaikka jalkani olivat sohjosta läpimärät ja juoksin pää kolmantena jalkana taksista pitkin Kalastajatorpan loputtomalta tuntuvaa käytävää kohti saunakabinetteja.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Asiakkaat ehtivät gaalaan ja me saimme toisen meikkaajan auton kaivetuksi lumikinoksen alta mukana olleella lapiolla ja pääsimme kotiin ehjin nahoin.

Tästä kaikesta oli muistona paitsi Stockmannin mukava hissimusiikki tuulikaapissa ;) niin myös mieleeni tarkasti piirtynyt kuva ihastuttavasta yönsinisestä gaalamekosta, joka oli ollut erään asiakkaani yllä. Tiedusteltuani mekon alkuperää, hän oli kertonut löytäneensä eräästä pienestä putiikista Kasarmitorin kulmassa,  putiikin nimi oli ollut Mecco.

Puvun hinta oli ollut uskomattoman edullinen suhteessa yleiseen hintatasoon ja pukuja jonkin verran vertailleena huomasin heti että se oli hyvin persoonallinen ja uniikki.

Tästä sain heti ajatuksen suunnata heti kun mahdollista tutkimaan tätä putiikkia hieman lähemmin...


Ja kyllä minä tästä liikkeestä löysinkin paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Aloin oikein toivoa, että pian ilmaantuisi jonkinnäköiset kissanristiäiset joihin voisin laittautua upeaan asuun!


Tyydyin kuvailemaan liikkeen valikoimaa toistaiseksi ja ensimmäiseen otokseen nappasinkin itsenikin peilin kautta mukaan siististi pipo päässä...


Värejä on tarjolla valtava kavalkadi.


 
Vanhojentanssipukuja oli siirretty eturiviin ajanhenkeen.


Meccossa on myös laaja valikoima erilaisia pukukoruja ja asusteita.


Vaikka Mecco ei myykään perinteisiä hääpukuja, on liikkeessä suuri valikoima morsiamille tarpeellisia asusteita laukkujen, kenkien, huivien, korujen ja muiden asusteiden muodossa.


Linnan juhlissa nähtiin useita Meccon pukuja ja asusteita myöskin.Ja miksi morsian aina pukeutuisi automaattisesti valkoiseen? Nykyään ovat yleistyneet kovasti myös värikkäät hääjuhlapuvut ja yksittäiset asusteet.
Ihania stoolia talvijuhliin useissa sävyissä!

Putiikin omistaja on mitä mukavin ihminen ja jäin suustani kiinni liikkeeseen useiksi tunneiksi. Aika tuntui kuluvan kuin siivillä uskomattoman laajan valikoiman parissa ja jutustellen aiheesta ja vähän sen vierestäkin. Eteenpäin lähtiessäni olin kertakaikkiaan tyytyväinen, että bongasin tuon helmen täältä keskustan lukemattomien putiikkien suosta!

P.S Mennään Naimisiin! 2013-messuilla käytimme kaikki naiset ständillämme Meccon ihania silkkihuiveja ja viehdyin violetteihin niin kovasti että hankin ne meille omaksi muita tapahtumia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto