lauantai 2. maaliskuuta 2013

Burleski-meikki


Minulle mieluinen aihe tehdä Burleski-meikkiä, sillä harvemmin kuitenkaan pystyy tavallisissa meikkauksissa käyttämään näin voimakkaita kontrasteja ja valtavia irtoripsiä... :) Hauskaa!!!

Nyt minulta pyydettiin näyttävää Burleski-meikkiä juhlaan ja Salon SimoNetan Mari Liimatainen toteutti hienon juhlaan sopivan kampauksen, joka oli mielestäni todella onnistunut ja teemaan erittäinkin sopiva!


Miten tuohon lopputulokseen tultiin?

Aloitin tekemällä silmäluomien varjostukset, tein meikkipohjan ja liimasin irtoripset paikalleen. 
Meikkipohjana Estee Lauder Double Wear foundation, desert beige
sekä
Kryolan Make-Up Blend 
(ihmetuote, jota sekoitetaan meikkivoiteeseen vain tippa ja saadaan aikaiseksi täysin veden-, hikoilun-, kuumien valojen,jne..kestävä meikkipohja) 


Silmäluomien pohjustus Estee Lauder Double Wear Concealer,07


Kulmakarvat ruskealla gel-eyelinerilla ensin ja lopuksi lisäsin sitten vielä niihin mustaa luomiväriä, joka tosin ei näy vielä alla olevassa kuvassa siinä vasta kehikko kulmalle valmiina.


Luomivärit:
Armani Eyes To Kill-paletti/musta
sekä
Estee Lauder Single Eyeshadow Ivory Slipper,10
Kampaaja Mari teki välillä kampaukselle suuntaa antavaa pohjaa.
Ja sitten jatkoin huulimeikillä.
Huultenrajaus Shiseido /RD 305
Huulipuna Joe Blasco / Coral ExtasyKampaaja viimeisteli kampauksen.

Alla olevasta kuvasta näkyy hienosti meikissä myös pitkälle viemäni ulkonurkan varjostus. (Irtoripset yleensä vaativat varjostusta aika ylös ja pitkälle ulos, muutoin meikki "hukkuu" ripsien taakse turhaan.)


Viuhkan-malliset irtoripset toin mukanani omista kätköistäni.Näissä kuvissa sitä ei valitettavasti huomaa, mutta ripsien tyvessä oli kaunis rivi pieniä mustia "timantteja".

Tykkään yleensä viimeistellä luomivärin vasta lopuksi vaikka suurimman osan tummuudesta teenkin aina heti aluksi, ennen meikkivoidetta. Lopuksi myös vahvistan aina rajaukset mustalla eyelinerilla, tykkään gel-eyelinereista kovasti, ne ovat hyvin työstettävissä. Käytän useimmiten Estee Lauderin Gel Eyelinereita, joita löytyy sekä ruskeana, mustana että sinisenä.


Tässä taas alla olevassa kuvassa näkyy hyvin alaluomen rajaus jonka niinikään jatkoin ulos pitkälle ja ylä- ja alarajauksen väliin saa jäädä avoin (vaalea) alue, joka tekee silmästä suuremman näköisen, meikkiä kauempaa katsottaessa. Tätä tyyliä käytetään silloin tällöin myös teatterimeikeissä ja tanssijoilla.


Kampausta eri kulmista tarkasteltuna...


Peitin myös vaaleamman juurikasvun kampausta varten lopuksi ruskealla luomivärillä varovasti.. Toimiva kikka kiireessä!


Hauskaa iltaa ! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto