sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Estee Lauder-Meikkitaiteilija Blair Patterson vierailulla Suomessa

Huikealla Estee Lauderin esittelyviikolla tapasin maailmanlaajuisesti tunnetun Estee Lauder-meikkitaiteilijan, amerikkalaisen Blair Pattersonin, joka on ammatissaan paitsi todella tunnettu, myös arvostettu persoona.

Hän toimii työparina muunmuassa Estee Lauderin johtavan meikkitaiteilijan Tom Pecheuxin kanssa, joka esimerkiksi suunnittelee kaikki Estee Lauder meikkikokoelmat maailmanlaajuisesti.

He työskentelevät yhdessä myös Milanon, New Yorkin ja Pariisin muotiviikoilla.

Henkilönä hän oli todella lämmin ja miellyttävä. Oli ilo ja kunnia työskennellä hänen kanssaan sekä saada ainutkertaista informaatiota ja oppia meikkauksen maailmasta.Saimme opastusta erilaisista tekniikoista ja tuotteiden soveltuvuudesta keskenään.
Minulle moni asia oli täysin uusi ja yllättävä.

Estee Lauder Illuminating Perfecting Primer-meikinpohjustajaa sekoitetaan kämmenselällä muutama pisara mihin tahansa puuterimaiseen poskipunasävyyn.
Tulos: Hehkuva, valoa heijastava voidemainen poskipuna!


Estee Lauder Advanced Repair Eye Serum Infusion-silmänympärysseerumia sekoitetaan tippa Vivid shine-single luomiväreihin.
Tulos: Upean metallinen kestävä,peittävä voidemainen luomiväri!


Aurinkopuuterin käyttö Double Wear Gel Eyeliner 02,brown kanssa tai yksinään.
Tulos: Luonnollinen sävy punapigmenttiselle asiakkaalle tai yksinään aavistus väriä vaaleisiin kulmiin!
Pehmeän häivytyssiveltimen käyttö luomivärimassaan, jossa puolet Advanced night Repair Eye Serum Infusion-silmänympärysseerumia ja puolet voidemaista luomiväriä.
Tulos: Pehmeästi häivyttyvä, peittävä ja onnistunut luomiväri koko luomelle!

Kun Blair teki ensimmäiselle asiakkaalle silmänrajauksen minun oli pakko huomauttaa siitä, etten ole koskaan nähnyt kenenkään tekevän silmänrajausta yhtä helposti, huolettomasti ja nopeasti. Lopputulos tietenkin virheetön.. :)


Sain myös iloisena yllätyksenä olla Blair Pattersonin meikattavana ja mielettömät smoky-eyet hän minulle loihti Night Repair Eye Serum Infusion ja voidemainen luomiväri yhdistelmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto