keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kaunis kirje asiakkaalta...

Sain asiakkaaltani kauniin kirjeen. Kysyin josko saisin julkaista sen täällä teillekin ja se sopi, joten kirje sellaisenaan alla...
Kirje kertoo hyvin mitä meikkaajan ja asiakkaan välinen vuorovaikutus voi parhaimmillaan olla. Hienoa, että asiakaskin on tuntenut samoin."Olen tuntenut Minnan yhtä kauan kuin olen ollut naimisissa – hieman yli viisi vuotta. Hän on ollut läsnä elämäni  huippuhetkissä. Hän on nostattanut tunnelmaa juuri ennen h-hetkeä ja loihtinut jotain, minkä en arvannut edes onnistuvan.  Ei, Minna  ei ole paras ystäväni, itse asiassa olemme tavanneet vain kaksi kertaa.

Löysin Minnan netistä. Tarvitsin ihmisen, joka tulisi kotiin ja tekisi hääpäivästäni täydellisen.  Jokainen joka on mennyt naimisiin tietää, millainen myllerrysten päivä se on. Jännittää, hermostuttaa, epäilyttääkin... Siinä tarvitaan ympärille ihmisiä, jotka osaavat rauhoittaa.
Minnalla oli erityisesti siksi suuri merkitys, että tarvitsin taikatemppua, jotta saisin olla päivän prinsessana.  Minua ei ole siunattu kauniilla ulkonäöllä, silmät vetistää ja iho hilseilee. Siinä oli haastetta meikkaajalle kerrakseen.
Takaraivossa jomotti ne pari epäonnistunutta ammattimeikkaajalla käyntiä, mutta kun Minna levitti pensselit meidän keittiönpöydälle ja ryhtyi määrätietoisesti hommiin,  lopputuloksesta tuli täydellinen.

Viiden vuoden jälkeen tapasimme taas tänä syksynä keittiöpöytäni ääressä. Nyt kyseessä oli 40-vuotispäiväni.  Ikää oli tullut lisää ja Minnan tehtävä oli entistäkin haastavampi. Ja taas – simsalabim – hän loi taikasiveltimillään ihmeitä, eikä vain kasvoille vaan myös mielelle. Minna sai aikaan kihelmöivän juhlatunnelman, joka kesti koko ikimuistoisen illan.

Meikkaajan ammattitaito on tietysti kaiken a ja o. Mutta se ei vielä riitä. On oikeastaan yhtä tärkeää, että hän on helposti lähestyttävä. On tosi vaikea kysyä neuvoa kosmetiikkaosaston ylimeikatulta leidiltä, joka tuntuu olevan ihan jostain muusta maailmasta.
Huippumeikkaajalla on psykologista silmää ja loistavat sosiaaliset taidot, sillä ei ole ihan helppo tehdä tyytyväiseksi vaikkapa hermot pinkeällä olevaa morsianta. Hyvää mieltä ja varmuutta ei luoda vain siveltimellä vaan myös tunnelmalla.
Olen niin iloinen, että olen löytänyt luottomeikkaajan. Odotan Minna jo seuraavaa elämäni kohokohtaa, jossa sinulla tulee jälleen olemaan tärkeä rooli!"

        Kiitos kauniista kirjeestäsi ja siitä, että sain julkaista sen täällä blogissa.
Ihania vuosia teille eteenpäin ja varmasti taas nähdään! 
3 kommenttia:

  1. Olipa ihana palaute ja totta joka sana!

    VastaaPoista
  2. Olen täsmälleen samaa mieltä, olet aivan ihana Minna!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, itse olette ihania! :) on mukava saada palautetta asiakkailta ja vielä, kun oikein tuollaisen pitemmän tarinan sain niin olin oikein otettu ja iloinen. Siksi kysyin luvankin jos saan sen täälläkin julkaista. :)

    VastaaPoista

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto