keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tervetuloa Avoimet ovet-tapahtumaan 3.4.2015!


Järjestämme yrityksemme GMC-Studion sekä valokuvaus-studio Susanna Hynynen Photographyn kanssa avoimet ovet tulevana pääsiäisperjantaina 3.4.2015 klo 11.00-17.00. Studion tiloissa Vantaan Tikkurilassa, Silkkitie 5 (B-rakennus,2krs.).

                                   Tervetuloa mukaan!Pääsiäisen ja tapahtuman kunniaksi tarjoamme meikkauksen ja kuvauksen hintaan 50,00 (norm.150,00). 
Paketti sisältää kevyen meikkauksen kuvausta varten sekä yhden parhaan potrettikuvan sähköisessä muodossa.Hieno tilaisuus siis hankkia itselleen edustava muotokuva käytettäväksi mihin tahansa mediaan.

Ja meikkaajallehan voi antaa mielenkiinnosta vaikka vapaat kädet ja kokeilla jotain ihan uutta tyyliä/värimaailmaa ikuistettuna muotokuvaan. :)


Tarjoamme paikanpäällä pientä syötävää ja juotavaa sekä tilaisuudessa on mahdollista poiketa tutustumassa palveluihimme rennossa ilmapiirissä ja oman aikataulun mukaan. Muistittehan muuten, että myös verkkokauppamme palvelee Teitä netissä nyt kellon ympäri. Tuotevalikoimamme on nähtävillä verkkokaupassamme http://www.kosmetiikkaviidakko.fi/)
Siispä nyt mahdollisuus myös uusia meikkilaukun sisältöä erittäin edulliseen hintaan! 

Tulevana pääsiäisperjantaina Avoimet Ovet-tapahtumassa annan myös mielelläni vinkkejä tuotteista sekä niiden käytöstä. Kaikki yli 70,00 ostokset verkkokaupassamme postitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen. Psst...Tutustukaa ihmeessä esimerkiksi Joe Blasco-tuotteiden valikoimaan, hintamme ovat ERITTÄIN edulliset.

Toivomme tapaavamme mahdollisimman monia teistäkin lukijani ja asiakkaamme. 
Tulkaa siis kaikki rohkeasti mukaan tapaamaan meitä ja hyötymään pääsiäistarjouksista!

Terveisin: Minna & Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto