keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mustaa ja valkoista...Eräs hääkeikka tässä taannoin vei minut hauskannimiseen kampaamoon Espoossa.
Parturi-kampaamo Tähtipaplari aloitti hiljattain uusissa toimitiloissa ja meinasinkin mennä edelliskerta muistissani väärään osoitteeseen.  Uudet toimitilat olivat valoisat ja tilavat. Myös meikkaukselle löytyi mainiosti tilaa. Meikattavia ja kammattavia oli kaikenkaikkiaan neljä henkilöä. Morsiamen lisäksi juhliin valmistautuivat kaksi kaasoa sekä morsiamen äiti.

Kun saavuin paikalle oli ensimmäisiä kampauksia jo aloiteltukin.Morsiamen hääpuvussa yhdistyivät voimakkaat kontrastit musta ja valkoinen. Myös hääkimpussa oli vahva fuchsian sävy mukana, joten meikeiltä toivottiin myös vahvuutta. 

Edelleen tuotteissani pääasiassa Estee Lauder ja Joe Blasco. Ei ole ollut tarvetta vaihtaa. 


Ei kuitenkaan mitään esiintymismaskeja :) vaan kaunista, näyttävää silmämeikkiä.
Alla kaason kaksivärinen silmämeikki. Liikkuvalla luomella vaalea pohja, varjostukset tummanruskea/musta.
Alla kaasot yhdessä meikistä ja kampauksista valmiinaKuvaaja saapui myös paikalle ja satuttiin vahingossa kaikki samaan kuvaan.
Morsian toivoi smoky eyes-silmämeikin.
Morsiamen hääpuvussa mustaa ja valkoista. Tummassa tukassa valkoiset helmet.Valmiina juhlaan!Poistuessani näin parkissa morsianta odottamassa hääauton, se oli musta hummeri...tietenkin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto