torstai 23. kesäkuuta 2016

Kuulumisia taas...

Hello, hello...
Juhannustunnelmissa täällä jo ollaan ja neljättä ihmisperheen jäsentä odotellaan pitkällä. Eläinjäseniähän täällä perheessä aina tulee ja menee vaihtelevasti.

Kohta jään siis hetkeksi äitiyslomalle taasen ja palailen sitten työn ääreen varmaankin talven aikana jos kaikki asiat menevät hyvin. Näin tietenkin toivotaan kovasti.

Tämä keskikesä on aina sesonkiaikaa myös hääkeikkojen suhteen ja välillä pitää niin kiirettä, ettei kerkeä kuviakaan ottamaan blogiin vaikka haluaisikin. Myös kirjoittelu jää vähäiselle kesäaikaan usein.

Koska tänä vuonna olen rauhoittanut tämän juhannusviikon töiden osalta, kerkesin katselemaan muutamia kevään aiempia kuvia läpi ja laitan Teillekin tänne muutamia. Vaikkei tekstiä aina niin kovasti olisikaan niin ainakin on mukava ehkä katsella kuvia sieltä täältä ja ehkä saada ideoita tai muistoja mieleen?

Ja ottakaahan vaan jatkossakin yhteyttä Teitä askarruttavissa kysymyksissä meikki- ja kampauspalveluihinkin liittyen  niin vastailen parhaani mukaan. :)

Yllä morsiamen häämeikki GMC-Studio/MinnaAlakuvassa kevään kauniit morsian ja sisko.


Hääkampauksen oli tehnyt Parturi-Kampaaja Seija Lehtinen, Salon Seija L.

Morsian lähetti minulle vielä erikseen upeita hääkuvia, jotka oli ottanut valokuvaaja Jussi Rekiaro  ja sain luvan laittaa niitä tännekin muutaman. Teen Teille niistä erillisen jutun, sillä kuvat ansaitsevat sen, ovat niin kauniita. Palataan siihen siis erikseen vielä...

Eräällä keikalla taannoin Hotelli Havenissa kävin niin pikaiseen kääntymässä etten kerennyt napsaamaan muita kuvia kuin alla olevan hauskan otoksen kaason valmiista meikistä, mutta hiukset vielä vaiheessa...


...ja morsiamesta vain sivuvilaus kampauksessa.. :)
Mukavaa oli täälläkin kuitenkin olla mukana ja kauniita kokonaisuuksia tuli. Aina ei vaan ehdi kaikkia ihania juttuja kuvata.., :)


Alakuvissa tapasin morsiamen ja morsiamen äidin keikalla Hotelli Seurahuoneella Kaivokadulla. Kuvissa vilahtaa myös kampaukset tehnyt Mari Liimatainen Salon SimoNetasta.
Alla toinen ihastuttava morsian ja äiti pari. Morsiamen hääkampaus Kampaamo TILA/Ayse


Lopuksi erilaista meikkikeikkaa...Ida Elina menossa musiikkivideon kuvauksiin HopeHairistä, kampaus Noora Toiviainen
Kaikille oikein ihanaa ja lämmintä Juhannusta! Nähdään pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto