keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Meikkaaja ja kampaaja hotelliin...

 Tällä kertaa GMC-Studion meikkipakki matkasi kanssani Hotelli Haveniin Helsingissä. Olen kirjoitellut hotelli Havenistakin täällä paljon ja aina on ollut positiivista kerrottavaa. Niin myös tällä kertaa, hääseurueen aamun kaunistautuminen sujui mukavassa tunnelmassa ongelmitta omassa hotellihuoneessa meikkaajan ja kampaajan kanssa. Kampaajana keikalla toimi Mari Liimatainen Salon SimoNetasta.

Alakuvassa kaaso valmiina meikistä.


Toivomus toisen kaason meikin suhteen oli, että se olisi luonnollinen meikki ihmiselle, joka ei meikkaa voimakkaasti muutoinkaan. Ja, että meikki sopisi myös kaason vedenvihreään pukuun.


Alla morsian voi ottaa rennosti aamun valmistelut.
Toisen kaason meikin suhteen toivomuksena oli hiukan tummempi silmämeikki. Tein varjostuksen tummanharmaalla ja rajasin silmät myös alapuolelta hiukan vahvemmin.


Ihastuttavat hääkukat olivat Rose-Mariesta, kapteeninkadulta.


Nyt eletään sitä kesän aikaa, jolloin saadaan pioneita juhlakimppuihin!

 

Morsiamen hääkampaus vielä ilman kukkakampaa ja huntua. 


 Maggie Sotteron puvut ovat upeita. Tämä tuli todistettua taasen, kun näin morsiamen kauniin hääpuvun. 
Onnea hääpäivälle!
...ja vielä se kukkakampa hiuksiin...


...kera hunnun..

 

2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä tällaisia making of- kuvia. Yleensä kun nähdään vain valmiit kampaukset, niin on kiva päästä kurkkimaan sitä, miten homma oikeasti etenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Harmittaa vietävästi, kun unohtui heti vastata tähän kivaan kommenttiisi. Mutta siis piti kiittämäni palautteesta! Kiva jos kuvista on selvennystä.. :)

      Poista

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto