maanantai 22. toukokuuta 2017

Hääpäivän meikit ja kampaukset Glo hotel Sello

Kävin Hotel Sello Glossa hiljattain hääkeikalla GMC-Studion meikkipakkini kanssa ja otin aamusta muutamia kuvia tänne. Tapasin keikalla myös mielenkiintoisen tuttavuuden, kun 365GoodHairDays:in Katja Boonen oli hääseurueen hiuksia laittamassa.


Morsiamella meikin painotus oli silmämeikissä ja kampaukseen oli upotettu kauniita strassikoruja.Mielestäni morsiamen hartiat peittävä 3/4 osahiha bolero on upea!Hääseuruetta valmiina juhlaan!


Katja työn touhussa.Käyttämäni meikkituotteet taasen Kryolan, Estee Lauder ja Joe Blasco.
Alla kaason kampauksen kaunis kukkakoriste. Ja hiuskukkia juhliin suunnitteleville vielä vinkkinä: Pyytäkää hääkimpun tekijää laatimaan samoista kukista hiuskukkia niin teema ja värit ovat samat ja usein niin on myös edullisempaa tilata hiuskukat, kuin kokonaan erillisenä ostaa toisesta liikkeestä. :)
Tälläkin porukalla muistaakseni kaikki kukat tulivat samasta paikasta, joka säästää aikaa ja vaivaa. 


Kampaajana keikalla toiminut Katja kertoi minulle hieman enemmän itsestään ja kampaus"harrastuksestaan", kun kävin meikkailemassa häntä itseään juhlia varten myöhemmin. Tarina oli varsin mielenkiintoinen, kuinka hänen kampausharrastuksensa sai alkunsa ja kuinka hän on opetellut lukemattoman määrän erilaisia kampauksia intohimosta lajia kohtaan. :) Mutta löydätte lisää tietoa hänestä 365goodhairdays.blogspot.fi tai fb.

Kiitokset vielä kaikille mukavasta aamupäivästä ja hääparille Onnitteluja hurjasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto