lauantai 6. toukokuuta 2017

Mahtava hääkeikka Clarion Hotel Helsinki Airportissa...

Käväisin keväisellä hääkeikalla tässä taannoin Clarion Hotel Helsinki Airport-hotellilla Helsinki-Vantaan lentoaseman naapurissa.
Tunnelma hotellille mennessä oli jännän juhlava lentokoneiden lähdön tuntumassa. Hotelliin aulaan saapuessani näin jo melkein itseni viettämässä rentouttavaa viikonloppua hotellissa ja nousemassa sen jälkeen koneen siivin ilmaan, johonkin ihanan lämpimään eksoottiseen kohteeseen suunnaten. :)

Hääpari aikoi viettää hotellilla useamman vuorokauden nauttien stressittömästä ajasta ja hienosta palvelusta. He aikoivat pitää pienemmän hääjuhlan ja nauttia enemmän toistensa seurasta. Tämäkin on hieno tapa järjestää häät!
Morsian sanoi minulle, että saan kuvata hänestä ennen ja jälkeen-kuvat häämeikkiä tehdessäni. Tämä on hienoa myös aina välillä toteuttaa.Hotellihuoneen ikkunasta oli rentouttavat näkymät myös sinistä taivasta myöten.

GMC-Studion meikkipakkeja autolleni raahaten törmäsin vielä tälläiseen kaunottareen parkkiruudussa. Nappasin muutaman kuvan ja jatkoin matkaani kiltisti omalle koslalleni. :)


Onnea tuhannesti, olette mahtavia!


Kuva: Tom Röllich
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto