Siirry pääsisältöön

Kesämorsian 2018 hotelli Clarionissa...
Näitä 2018 kesän iiihaania kesäpäiviä muistellessa....
Hääkeikalla oltiin Salon SimoNetan Marin kanssa Helsingin Ruoholahdessa hotelli Clarionissa.
Yllä olevaa kuvaa katsellessa voin melkein tuntea sen lämpimän kesätuulen, auringon poltteen iholla ja  kuulla sataman sekä lintujen äänet... Olen kesän lapsi selvästikin... :)Kampaaja ja meikkaaja oli tilattu hotellille avuksi erään morsiamen ja kaason. :)


Huolehdin meikkauksista ja Mari kampasi. Olimme koemeikissä jo sopineet morsiamen kanssa meikin tyylin, joten yhteisin sävelin oli helppo toimia.
Tässä yhdistelmässä on huomioitavaa, että sekä silmämeikissä että huulilla on vahvuutta, eikä mielestäni ollenkaan liikaa kokonaisuuden kannalta.

Laitoin alle muutaman käsitellyn kuvan ihan huvin vuoksi, kun innostuin kokeilemaan eri valoisuuksia.

Hääkampaus valmistumassa Marin käsissä...


Tänä kesänäkin oli paljon lettikampauksia, saa nähdä pitääkö letit pintansa ensi vuonnakin?

Kaason meikissä sai myös olla tummuutta silmissä, mutta huulet toivottiin vaaleiksi.

Kokeilin alle taas muutamaa muokattua kuvaa vertailun vuoksi. Joskus se tekee kivan kontrastin väreille...


Tämän kesän hääjuhlijat saivat nauttia poikkeuksellisista helteistä ja auringon määrästä suomessakin. Miten Te? Jäättekö kaipaamaan kesää ja helteitä? 

Minä jään... vaikka joka kesä saisi olla tälläinen!!!! :)
Katsotaan mitä ensi kesä tuo?Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kryolan meikkituotteet

Pitkän aikaa olen halunnut kertoa Teille Kryolan-meikkisarjasta, jota saa nyt myös verkkokaupastamme. Aina on ollut sitä ja tätä ja asia on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä. Nyt tuli pieni breikki ja haluaisin tutustuttaa Teidätkin tähän ammattimeikkaajien suosimaan ja Suomessa ehkä ei niin tunnettuun sarjaan.


Tämä on vain pintaraapaisu, sillä sarja on valtava. Siitä löytyvät lähes kaikki meikkituotteet sekä tarvikkeet mitä voidaan vain ikinä ajatella jos puhutaan asioista: tv-meikki, kuvausmeikki, näyttämömeikki, maskeeraus, kestävä juhlameikki, häämeikki,vedenkestävä meikki, baletti, ooppera,yms,yms... Sarja on käytössä ympäri maailman ja tehdään saksalaisella tarkkuudella. :) Kerron Teille kuitenkin muutamista omista suosikeista.


Mikä Kryolanista tekee sitten niin erikoisen? Mielestäni muutama tärkeä seikka: Tuotteet ovat erittäin hyvin pysyviä, mutta miellyttäviä käyttää Väripigmentit ovat omaa luokkaansa Tuotteet ovat turvallisia käyttää Tuotteiden laatu on luotettava Hinta-laatu…

GMC-Studion 10.toimintavuosi alkaa!

Taas on yksi meikkitaiteilijan reissattu vuosi takana ja uusi alussa. Muutamin kuvin muistelen viime vuotta lämmöllä vaikkakin haasteita vuodessa oli paljon. Oli itsensä ylittämistä ja mukavuusalueilta poistumista kilpailujen muodossa, niissä hienosti sijoittumista ja voittokin, jotka toivat uudenlaista osaamista ja uskoa omiin mahdollisuuksiin. Väsymys painoi välillä ylitsepääsemättömän raskaasti ja tuntui, että voimat loppuvat matkalla, mutta eteenpäin mentiin hammasta purren ja vastoinkäymiset selättäen, pikku hiljaa, yksi kerrallaan.
Lasten kasvaminen, uhmaiät, unettomat yöt, pienyrittäjän stressi ja haasteet ottivat veronsa. Omasta hyvinvoinnista kiinnostuminen ja uudet ideat toivat valoa ja virtaa, jaksamista ja uudelleen syntymistä. Matka jatkuu edelleen.GMC-Studio aloittaa vuoden, joka on sen toimintahistorian kymmenes. Tämä on uskomaton asia, nämä ovat olleet uskomattomia ja iloisia vuosia.Olen nauttinut jokaisesta vuodesta, kohtaamisesta, oppimisesta, haasteesta. Aina se ei…
Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.
Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!

Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta. Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?
Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.

Ja miksi? Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..) Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.
Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan. Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallis…