keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kahden värin silmämeikki

Ulkonurkan varjostus
Pohjustetaan koko liikkuva luomi ripsientyvestä alkaen aina kulmakarvojen alareunaan asti silmämeikinpohjustustuotteella tai Estee Lauderin Double Wear Concealerilla .
Levitetään koko liikkuvan luomen alueelle vaaleampaa luomiväriä pullealla aitokarvaisella siveltimellä tai vaahtomuovi aplikaattorilla. 

Tehdään silmänrajaus ripsien tyveen (rajausta voidaan jatkaa myös silmän ulkonurkan yli jos halutaan viistompi tai pitempi muoto).Paksunnetaan rajausta ulkonurkassa niin, että sinne muodostuu tumma kolmio, jonka kanta on ulkonurkassa ja sivut lepäävät luomella.

Otetaan tummempaa varjostusväriä siveltimeen ja viedään sivellin silmän ulkonurkkaan  rajauksen päälle (tähän toimii parhaiten hieman pienempi ja tiiviimpi aitokarvainen sivellin, esimerkiksi tarkkuussivellin on hyvä) ja ikään kuin painellaan väri kiinni rajaukseen ja hieman sen yläpuolelle.


Lähdetään nostamaan väriä kevyesti viistosti kohti ulkonurkkaa ja vahvistetaan näin tummaa kolmiota ulkonurkassa.
Jatketaan värin lisäystä useita ohuita kerroksia päällekkäin kunnes tummuusaste on halutun lainen. (Huom! Varjostus saa olla aika tumma sillä väriä katoaa häivytyksessä todella paljon.)
Lopuksi otetaan vaaleampaa väriä (samaa, jota käytettiin pohjalla liikkuvalla luomella) ja ikään kuin tuhotaan koko hieno varjostus kolmio viemällä vaaleaa väriä suoraan ulkonurkkaan varjostuksen päälle ja pyörittämällä kevyesti sivellintä kohti silmän sisänurkkaa. Näin saadaan liukuvärjätty lopputulos.

Jos halutaan vielä viimeistellä silmämeikki, voidaan kevyesti painella liikkuvan luomen keskelle ”valopilkku” vaaleimmasta luomiväristä, jota on käytössä tai samassa paletissa. Tämä kannattaa tehdä ihan sormenpäällä,  jolloin väristä tulee mahdollisimman intensiivinen ja se tarttuu muiden värien päälle hyvin.

Lopuksi puhdistetaan sivellin pyyhkäisemällä se talouspaperiin ja viimeistellään pehmentäen lopputulos.
Kuvat taas epäselviä, mutta idea selvinnee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto