keskiviikko 9. helmikuuta 2011

"Smoky-eyes"

Smoky -eyes”
Aloitetaan pohjustamalla koko liikkuva luomi aina ripsientyvestä kulmakarvojen alareunaan saakka joko silmämeikinpohjustustuotteella tai Estee Lauderin Double Wear Concealerilla.Tämän jälkeen on kaksi helppoa tapaa tehdä smoky-eyes varjostus osio.

Tapa 1
Mahdollisimman tumman ja pysyvän sävyn luomelle saamiseksi käytetäänkin seuraavaa tekniikkaa.

Piirretään kämmenselälle vahvalla kajal-kynällä musta pallo(väriä saa olla paljon..). Tipautetaan sen viereen tippa Estee Lauderin Double Wear Concealeria tai muuta vastaavaa hyvin pysyvää peiteväriä.


Sekoitetaan sormenpäällä hiukan peiteväriä ”kajal-kynä pallon” kanssa ja taputellaan seos luomelle aloittaen ripsien tyvestä ja edeten siitä ylöspäin koko liikkuvan luomen alueelle. Voimakkaimmillaan väri voi olla luomen alareunassa ripsien yläpuolella.


Taputellaan värimassaa koko liikkuvalle luomelle kunnes tummuusaste on saavutettu.
Otetaan avuksi pullea aitokarvainen häivytyssivellin (saa olla napakka myös! Clarinsin kyseinen toimii mielestäni parhaiten) ja ryhdytään lisäämään värimassan päälle ohuita kerroksia joko mustaa tai muun sävyistä tummaa luomiväriä.

Aloitetaan aina värin lisäys ripsientyvestä ja nostetaan väriä kohti luomivakoa, näin saadaan ylöspäin kevenevä varjostus ja tiedetään koko ajan missä mennään varjostuksen kanssa. Jatketaan nostoa kunnes haluttu korkeus on saavutettu. Tämän jälkeen voidaan väriä lisäämättä tai astetta vaaleammalla värillä muokata vielä varjostuksen reunat pehmeiksi siveltimellä tapsutellen.

Lisätään alarajaus kauttaaltaan sisä ja ulkopuolle sekä pehmennetään se vielä tarkkuussiveltimen avulla kauttaaltaan joko tummalla tai astetta vaaleammalla luomivärillä.
Laitetaan kulmaluulle aavistus vaaleaa luomiväriä valon tuomiseksi ja lisätään mascara.

Tapa 2
Tehdään taas tietenkin nuo pohjatyöt ensin..

Kannattaa vielä tehdä nestemäinen musta rajaus ripsen tyveen ja käyttää reilusti mascaraa tai irtoripsiä vahvan silmämeikin tehostamiseksi!

Piirretään ripsien tyveen liikkuvalle luomelle paksu (mustalla tai muulla tummalla värillä) rajaus. Tässä toimii parhaiten voidemainen luomiväri tai rajausväri sekä kajal-kynä, koska ne ovat koostumukseltaan tarpeeksi pehmeitä. Rajaus voi ylettyä aina liikkuvan luomen keskikohtaan asti ja olla siis näin ollen hyvin paksu. Tämän jälkeen otetaan joko vaahtomuoviaplikaattorilla tai litteällä pienellä synteettisellä siveltimellä tummaa luomiväriä ja painellaan väri kauttaaltaan koko rajauksen alueelle ja sen päälle, hiukan ylikin.
Puhdistetaan sivellin pyyhkäisemällä se talouspaperiin ja otetaan toista haluttua värisävyä siveltimeen ja taputellaan se edellisessä kohdassa laitetun päälle ja siitä kevyesti ylöspäin koko liikkuvalle ja luomelle ja siitä hieman ylikin kulmaluuta kohti.
Lisätään väriä aina aloittaen ripsien tyvestä kunnes lopputulos on halutun sävyinen.
Olen huomannut , että hyvin toimivat yhdessä esimerkiksi musta ja tummansininen värisävy, musta ja violetti, musta ja petrooli, tummanruskea ja vaalea, tummanruskea ja kupari.  Ja onkin kiva käyttää myös smoky-eyes silmämeikkiin useampaa sävyä kuin vain mustaa, sillä näin tulee mielestäni elävämpi ja intensiivisempi väripinta
Kun koko luomella on haluttu tummuusaste, puhdistetaan sivellin taas talouspaperiin ja otetaan vaaleampaa värisävyä siveltimeen.
Laitetaan sivellin puoliksi tumman varjostusvärin ja ihonvärin  päälle niiden kohtaamispaikassa  ja häivytetään varjostuksen ”kova reuna” pehmeäksi tapsuttelemalla vaaleaa väriä niiden päällä. Tästä voidaan kuljettaa vaaleaa väriä kevyesti ylöspäin ja lopuksi kulmaluulle kulmakarvan alapuolelle sipaistaan vielä aivan vaaleaa luomiväriä valoefektiksi (tähän käy myös valokynä hyvin tai valokynää alle ja vaalea luomiväri päälle).
 Kannattaa lopuksi piirtää vielä nestemäinen musta rajaus ripsien tyveen ja käyttää reilusti mascaraa tai irtoripsiä tumman silmämeikin tehostamiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto