keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Banaanivarjostus

Banaanivarjostus
Aloitetaan pohjustamalla luomi silmämeikinpohjustustuotteella tai Estee Lauderin Double Wear Concealerilla.

Levitetään pullealla aitokarvaisella siveltimellä tai vaahtomuovi aplikaattorilla luomelle vaaleaa luomiväriä(voi olla valkoinen tai murrettu sävy). Näyttävä lopputulos saadaan yhdistämällä klassiseen tapaan kirkkaan valkoinen ja musta, mutta värit voivat olla myös pehmeämpiä yhdistelmiä maun mukaan.

Tämän jälkeen puhdistetaan sivellin pyyhkäisemällä se talouspaperiin. Otetaan joko samaan siveltimeen tai tarvittaessa hiukan pienenpään siveltimeen (riippuu ensimmäisen siveltimen koosta) tummaa varjostusväriä ja viedään sivellin kulmaluun alle liikkuvan luomen yläreunaan ja piirretään siveltimellä kevyesti edestakaista viivaa.
Lisätään väriä kunnes varjostus on halutun sävyinen. Tässä vaiheessa saadaan paras tulos pullealla, mutta tarpeeksi napakalla aitokarvaisella siveltimellä. Jos sivellin on tarkoitukseen liian iso, tulee lopputuloksesta sotkuisen näköinen ja jos taas liian pieni on lopputuloksessa viiva liian tarkka.
Banaanivarjostusta ei ole tarvetta aina saattaa kiinni silmän ulkonurkkaan, vaan se voi myös jäädä ikään kuin leijumaan ilmassa.
Banaanivarjostukseen sopii usein silmänurkasta ulospäin jatkettu rajausviiva, joka voi olla myös hiukan nouseva sen mukaan, mikä muoto halutaan silmään tehdä. Ja tähän rajausviivaan voidaan halutessa varjostus yhdistää.
Halutessaan voi vielä häivyttää rajauksen varjostusvärin kanssa sointuvammaksi lisäämällä rajauksen ja silmän ulkonurkkaan varovasti tummaa varjostusväriä ja häivyttämällä se jo olemassa olevaan varjostukseen.
Kuvien laatu on huono, mutta ehkä saa hiukan osviittaa varjostuksen muodosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto