keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kokoluomen varjostus


Kokoluomen varjostus
Pohjustetaan koko liikkuva luomi aina ripsien tyvestä kulmakarvojen alareunaan asti silmämeikin pohjustustuotteella tai Estee Lauderin Double Wear Concealerilla.

Pehmeää, pulleaa sivellintä tai vaahtomuovi aplikaattoria käyttäen levitetään koko liikkuvan luomen alueelle yksi luomivärisävy. Lisätään väriä mieluummin useita ohuita kerroksia, kuin paljon kerralla. Uusia kerroksia lisätessä aloitetaan aina ripsien tyvestä, jolloin saadaan luomi ripsien tyvestä jäämään tummimmaksi kohdaksi silmämeikissä. Siitä kevyesti siveltimellä/aplikaattorilla tapsutellen nostetaan väriä ylöspäin, jolloin syntyy liukuvärjätty vaikutelma.


Kun koko luomi on halutun värinen tai tummuusaste on riittävä, puhdistetaan sivellin, tai mikäli käytettiin aplikaattoria, niin siirrytään käyttämään pulleaa aitokarvaista häivytyssivellintä.

Tällä siveltimellä otetaan hiukan vaaleampaa luomivärisävyä ja laitetaan sivellin siihen kohtaan luomella, jossa kohtaavat luomivärin ja ihon värin raja. Nyt levitetään muutama kerros vaaleampaa sävyä näiden rajalle ja vahvistetaan liukuvärjättyä efektiä.

Lopuksi pyyhkäistään sivellin esimerkiksi talouspaperiiin, jotta saadaan edellinen väri siitä pois ja otetaan siveltimeen vaaleinta väriä (voi olla myös valkoinen, mutta arkimeikissä on usein parempi joku hieman murrettu sävy)ja tällä sävyllä levitetään kulmakarvan alle kevyt kerros väriä, jolloin saadaan kulman alle valo efekti. Ja tähän kun vielä piirretään se lopullinen kulmakarva niin valo jää kivasti ulkokulmaan.
Tämän jälkeen kokoluomenvarjostus on valmis tai sitä voi halutessaan tehostaa mustalla tai muun värisellä rajauksella.
Tästä saisi vielä muokattua lopullisen ja siistin, kun lisäisi myös sisärajauksen ylös ja alas. Laittaisi alarajausta vähän myös ulkopuolelle ja sitten tarkkuussiveltimellä kävisi kaikki ulkorajaukset vielä läpi esimerkiksi samalla luomivärillä pehmentäen, kuin mitä käytti varjostuksessa tai tummemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto