sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hääpaketti Espoossa

Aurinkoinen aamu, lämpötila klo 8.00,  18 astetta. 
Täydellistä,  eikö totta!

Tosin, tässä tapauksessa lähes ainoa hääparin ennakkotoiveita mukaillut asia olikin sää...

Hääpari oli joutunut vaihtamaan kakkunsa, (jonka tilaushinta nousi yhdessä yössä noin 300,00) toisen toimittajan kakkuun. Kakkugalleriasta hääpari sai vihdoin toiveidensa mukaisen ja asiallisen hintaisen kakun. Etsimään kaksi kertaa uuden hääbändin, joka lopulta sekin jätti tulematta ja luopumaan suunnitellusta tulishowsta metsäpalovaaran takia.

Hääamuna morsian kertoi minulle myös edellisen päivän kolaristaan, joka tapahtui Akselin ja Elinan häävalssin CD-levy-version epätoivoisesta metsästyksestä (löytyy Espoon Lippulaivasta, muuten..)ja jonka seurauksena takapaneeli menee autossa uusiksi sekä unestaan, jossa lopulta myös hääauto jäisi tien poskeen.

Ihailin hänen huumoriaan asiassa ja tyyneyttään näiden kommelluksien keskellä, kun puhelin soi ja soittaja kertoi hääautona toimineen vuoden -61 Cadillacin jääneen jonnekin keskisuomen ja pääkaupuniseudun  välimaastoon tien varteen kyydissään kaksi häävierasta (jotka epäilivät mahdollisuuttaan ehtiä ajoissa hääseremoniaan millään muullakaan kulkuneuvolla).

Päätimme aloittaa aamun näitä seikkoja huomioimatta ja iloisin mielin.


Valitsin tukikohdaksi keittiön, jonne yleensäkin on helppoa ladata tarvikkeet ja valo on suotuisa suurien ikkunoiden ansiosta.
 Aloitimme aamun morsiamen meikkauksella, jonka olimme jo testanneet koemeikissä valmiiksi ripsiä myöden. Pikkuhiljaa myös kaasot alkoivat ilmaantua paikalle. Keittiön valinta toimintaympäristöksi osoittautui myöhemmin muutenkin suotuisaksi, sillä myös meikkaajaa ja kampaajaa oli muistettu aamiaisen muodosssa mistä olimme tietenkin yllättyneitä ja oikein iloisia!


Morsiamen meikin tultua valmiiksi siirryin kaasojen meikkeihin, joita oli kolme. Tämän lisäksi myös morsiamen äiti oli saatava hyvissä ajoin juhlakuntoon kirkkoa varten.Tällä välin Mari Salon Simonetasta ahersi hiusten parissa...


Morsiamen erikoisen pitkä tukka antoi materiaalia kampaukseen!


Ja samaan aikaan keittiössä..


Kampaus alkoi muokkautua muotoonsa...

Ja upeahan siitä tuli!
Tässä kuvassa näkyy kampauksen painotus ja meikki hyvin.

Koska morsian oli jo hyvissä ajoin valmiina, oli hänellä aikaa ottaa myös aamupalaa ja muita virvokkeita sekä rauhoitella hermojaan, joiden kestoa edelleen ihailin!

Morsiamen äidin kampaus oli vuorossa toiseksi viimeisenä. 


Sillä aikaa morsiamella oli aikaa nauttia kauniista kesäsäästä.

Autoja tulee ja menee, hääpäivä on vain kerran!1 kommentti:

  1. Ihailtavaa asennetta! Ja Marin & Minnan työnjälki taas mitä parhainta :)

    VastaaPoista

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto