sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Tatuointi/Christos GMC-Studio Ay

Koska meikkiasiakkaani ovat usein hyvinkin yllättyneitä kuullessaan, että yrityksemme tarjoaa myös tatuointipalveluita teenkin tänne postauksen myös tuosta aiheesta...

Tuttavani valokuvaaja/toimittaja Susanna Alatalo otti aiheesta pienen kuvakollaasin, joka selventää tapahtumaa.Lähtökohtana oli asiakkaalla jo oleva orkidea tatuointi olkavarressa, jonka on myös tehnyt ja suunnitellut Christos/GMC-Studio Ay.

Tästä kuvasta asiakas toivoi jatkuvaa kokonaisuutta selkään.Ja näin se tehtiin...


Christos lähti hahmottelemaan kuviota lapaluun yli kohti selkää. Aluksi tehtiin suuremmat yksittäiset kukat. Ja myöhemmin ne yhdistettiin köynnöksellä yhteneväiseksi kuvioksi.Köynnös kuvio piirretään ensin kynällä iholle, jotta nähdään kokonaisus ja sijoittelu.


Tämän jälkeen vasta tehdään varsinainen tatuointi köynnökselle.Kun ääriviivat ovat valmiit, päästään varsinaiseen väritykseen. Tässä tatuoinnissa kukkien väreinä, pinkki, valkoinen ja keltainen.


Terälehdissä on pieniä yksityiskohtia paljon.


Tältä näyttää valmis kuva.


Ja tältä näyttää tyytyväinen asiakas.


Christos tekee paljon tatuointeja myös ihmisten omista kuvista, suunnittelee kuvia toivotuista aiheista ja tekee  myös vihkisormus ja huomenlahjatatuointeja, jotka ovat vielä vähemmän käytettyjä Suomessa. 

Jokainen kuva on yksilöllinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto