sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Aikuisen naisen heleä meikki

Tämä viikko on nautittu niin ihanista ilmoista, että aamulla keikalle lähtiessäni tein reippaita päätöksiä, jotka osoittautuivat pahoiksi virheiksi...

Ensimmäinen oli ottaa avuksi julkiset kulkuneuvot ja jättää auto parkkipaikalle. Seuraava entistä pahempi oli jättää sateenvarjo takapenkille.

Kaunis aamu muuttui Helsinkiin päästyäni karmeaksi rankkasateeksi. Suunnatessani läpimärkänä kohti metroa, päätin lohduttaa itseäni myöhästyneellä aamiaisella Robert`sin croissantin ja tuoremehun parissa. Mukaan tietysti sinkkulatte.

Salon Simonetassa Kalliossa, minua odotti morsian, jolla tavallisesta poiketen oli suunnuntain hääjuhla ja haastava juhlailma... Se ei  tunnelmaa latistanut sillä tiedossa oli sisäjuhla.

Tein  kevyen ja heleän meikin asiakkaan toivomuksesta ja Mari toteutti kauniin kampauksen.
Harvoin olenkaan laittanut esille kuvia lyhyiden hiusten kampauksista..


Mari löysi sateenvarjon, jolla suojasi morsiamen kulun autolle.

Vaihdettuamme kuulumiset hän tarjosi sitä myös minulle, mutta Porthaninkatua alas kulkiessani pisaroita tuli enään muutama ja oikeastaan: mitäs muutamasta pisarasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto