sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesä on juhlien aikaa!


Taas on keikkailtu siellä sun täällä. Kesä on juhlien aikaa! On valmistujaisia, häitä, polttareita ja muita juhlia.

Minulle se tietää usein aikaisia aamuherätyksiä ja ajeluita tyhjillä teillä aamuvarhaisella kaverina kahvitermari ja radio Nova.
Mutta herätyksen arvoista on kaikki ne iloiset ja onnelliset asiakkaat, joita tapaan tämän työn puitteissa! Kun vielä olisin vähän ahkerampi tuon kuvaamisen suhteen niin voisin jakaa useampia juttuja myös teidän lukijoiden kanssa.

Hämeenkylän kartanossa käväisin myös hiljattain. Paikka oli idyllinen ja kaunis. Satuin huomaamaan ruokasalin vieressä myös valmiiksi katetun juhlasalin reilulle sadalle hengelle ja se oli tosi upea! Puutarhuri kyseli häiden aloitusajankohtaa, jotta kerkeäisi leikkaamaan ruohon hyvissä ajoin.. Aika hyvää palvelua, sanoisin! Ulkona oli myös katettu terassitila, kesäjuhlien viettoon ulkona. Sijaintikin on näppärä, kehä 3 varrella. Ympärillä puutarhaa ja peltomaisemaa silmänkantamattomiin.


Myös morsiamen äidille oli tilattu lahjaksi sekä kampaus että meikki, joka oli kiva idea ja hyvä äitienpäivälahja! Usein vanhemmat ihmiset eivät ole tottuneet ottamaan avukseen meikkaajaa tai kampaajaa juhlapäivisin. Ja ehkä tuntuu hiukan oudolta ajatuskin tilata sellaista itselle. Mutta ilo on suuri, kun palvelu on tilattu lahjaksi etukäteen. 

Kämp-hotellissa hääpari oli yöpynyt jo häitä edeltäneen yön yhdessä ja valmistautui aamulla kaikessa rauhassa hääjuhlaan syöden aamiaisen huoneessa ja morsiamelle oli tilattu tietenkin meikkaus ja hiusten muotoilu huoneeseen. Mikä voisi olla rentouttavampi tapa valmistautua hääpäivään! Ei kiirettä, hermostuneita sukulaisia ja ystäviä ja mikä parasta, ei tarvetta lähteä minnekään ennen juhlaa!

Kämp-hotelli on maineensa veroinen!

alkuperäinen kuva

Kaikki vapaa-aika tällä hetkellä meneekin sitten toisenlaisten pintojen paklailussa ja sitä hommaa todella riittää..!


Olen tullut vakaasti siihen tulokseen, että kasvojen tasoitus on paljon helpompaa hommaa kuin yhdenkään kipsilevyn! Satoja ruuvinreikiä, saumoja, naarmuja ja kolhuja, nurkista puhumattakaan! Taas tulee todistetuksi siis se, että meikkaaminen on helppoa!
Remonttihommat jättäisi mieluiten ammattimiesten hoitoon...

Tosin jo joulusta alkaen tätä vapaa-ajan sivuhommaa tehneenä ja taisteltuani kittien, saumanauhojen, naulojen, akryyli-ja polyuretaanimassojen, ruuvien, maalien ja hiekkapaperien ja ties minkä  kanssa alan vihdoin nähdä tasaisiä seiniä ja kauniita nurkkia ja voi että hivelee silmää!  :)

Ehkä nähdään tänä kesänä, nauttikaa auringosta ja upeasta luonnosta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto