tiistai 3. tammikuuta 2017

Meikkaus- ja kampauspalvelut hotelliin uudenvuoden aattona.Uudenvuodenaattona olin mukana kaksissa häiden valmisteluissa meikkien osalta. GMC-Studiolta oli tilattu meikkauspalvelut  kahteen hotelliin Helsingissä. Aamulla kävin hääseurueen luona Kampissa Radisson Blu Royal hotellissa ja myöhemmin kiirehdin toisen seurueen luo uuteen Clarion hotelliin Helsingin Ruoholahteen.

Käyntikertani hotellilla oli ensimmäinen, joten paikka oli kiinnostava siltäkin osin nähdä.
Hotellissa oli kerroksia lähes 20 ja näkymät olivat aika laajat ylhäältä.

Hotellilla ennen tuloani olivat jo aloittaneet kampaajat.Parturi-kampaaja Noora Toiviainen Hope Hair:istä teki morsiamelle hääkampauksen ja Parturi-kampaaja Otto Kainiemi Studio 36:sta valmisti kaasojen hiukset juhlaan.

Upeita hiusluomuksia valmistui hotellihuoneessa kuin liukuhihnalta.Yläkuvassa Nooran tekemä upea sileä hääkampaus. Hiuskorun sävy oli valittu koekampauksen ja meikin yhteydessä sopimaan hääpäivän korvakoruihin.

Kaason lyhyiden hiusten eleganssia by Otto.

Pitihän tunkea kameran kanssa heti paikalle, kun valmis morsian meni sovittamaan korvakorut paikoilleen vielä ennen puvun laittoa...
On aina kiva napsia asiakkaista kuvia peilin kautta tai jos muutoin eivät huomaa kuvattavaksi tulemista, kun silloin ei pääse kuvattava "jäätymään" kuvatessa eli ei tule sitä perinteistä passikuva-ilmettä vaan jotain iloisempaa ja luontevampaa. 


Lopputulos morsiamella on klassisen yksinkertainen, mutta silmämeikkiin sain tehdä tummuutta mikä tuo hänen kauniit silmänsä hienosti esille ja korostaa niitä.

Lisäsin myös muutamia lisäripsiä niin morsiamelle kuin kaasoillekin antamaan lisää intensiivisyyttä silmämeikkiin.
Hauska yksityiskohta kampausten valmistelussa oli se, että Otto sai molempien lyhythiuksisten kaasojen kampaukset näyttämään upean runsailta ja kampaukset eivät ehkä olleet aivan tavallista lyhyiden hiusten kampausmallia vaan näyttävämmät. 

Kiitos kaikille vielä aamupäivästä ja toivottavasti juhlistanne tulivat oikein onnistuneet! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

  Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaup...

Blogiarkisto