keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Paljon mielipiteitä jakava meikkisarja on Joe Blasco.

Enemmän ihmisillä yleensä on mielipiteitä Joe Blascon meikkituotteista kuin ihohoidosta tai siveltimistä. Nuo mielletään usein hyviksi, kun taas meikkituotteita usein joko rakastaa tai vihaa!
alkuperäinen kuva


Mistään muusta sarjasta en ole kuullut yhtä paljon epäluuloja ja huhupuheita kuin Blascosta.
Miksi ihmeessä sitten ryhdyin myymään Joe Blascon tuotteita omassa yrityksessäni?

Koska pidän niistä kovasti ja ne toimivat.


Ja miksi?
Kaikissa meikkituotteissa on erittäin hyvä väripigmentti sekä pysyvyys. (voidaan peittää jopa syntymämerkkejä, luomia, vitiligoa, tatuointeja, yms..)
Ne ovat tuoksuttomia ja eivät sisällä helposti allergisoivia ainesosia ja myös monet ihotautilääkärit suosittelevat niitä.

Alunperinhän herra Joe Blasco kehitti tuotesarjansa tv-teollisuuden käyttöön, kun tarvittiin samalla peittävää ja luonnollista meikkiä,  joka myös pysyisi tv-valojen kuumuudessa paikallaan.
Siitä sarja on vaeltanut muiden ammattilaisten kautta myös tavallisten kuluttajien tietoisuuteen.
Joe Blascolla on tällä hetkellä myös monia kouluja eri maissa ja hän tekee edelleen myös itse työtä niiden parissa sekä filmiteollisuudelle.

 Joe Blasco-sarjassa on muuten todella mahtavat siveltimet! Hankin omani 8 vuotta sitten ja edelleen ovat loistokunnossa, vaikka puhdistan niitä päivittäin useastikin.
 Vuosien mittaan kosmetiikan parissa olen myös selvitellyt jonkin verran erilaisia epäluuloja ja ongelmia liittyen näihin tuotteisiin..

Tässä tavallisimpia..
alkuperäinen kuva

 Ongelma:
 Joe Blascon meikkipohja suositus ystävän/kosmetologin/kampaajan/naapurin/tms. toimesta, kokeiltu kotona ja todettu pohja aivan liian paksuksi käyttää ja se jättää naamiomaisen lopputuloksen. Sillä ei saa millään ohutta ja luonnollista meikkiä, kuten luvattiin?

Ratkaisu: Kostutetaan sieni (Blasco kannattaa aina levittää sienellä iholle toisin kuin muut meikkivoiteet) joko vedellä tai emulsiomaisella kosteusvoiteella/seerumilla/ihon heleyttäjällä. Tämän jälkeen meikkipohja liukuu iholle kuin unelma ja sillä saa myös hyvin ohuen lopputuloksen jos niin haluaa. Tykkään itse käyttää joko seerumia tai kosteusvoidetta sienessä (Joe Blasco Ultra lift serum/Delicate Velvet Cream).


Ongelma:
Kun meikkipohjan levittää iholle sienellä, se saa ihon näyttämään entistä kuivemmalta ja ryppyisemmältä (jos ryppyjä on)?

Ratkaisu: Juuri sienen kosteus on tärkeä. Sen lisäksi kannattaa mieluummin taputella meikki sienellä iholle ennemmin kuin sivellä, sillä sivelytekniikka sopii vain kasvojen ulkoreunoille esim. kohti kaulaa mentäessä, muulloin se ei joko peitä tarpeeksi tai avaa kuivan ihon pintakerrokset (kuolleet ihosolut) ja saa ne hilseilemään. Luonnollisesti tässä vaiheessa tarvittaisiin jo myöskin kuorintavoidetta muutama kerran viikossa käytettynä.


Ongelma:
Tuote on liian kallis?

Ratkaisu:
Yksi Joe Blascon meikkipohja riittää noin 300 käyttökertaan joten se ei ole kallis. Sen pigmenttipitoisuus on niin suuri, että pieni määrä sitä riittää peittämään tarpeeksi.


Ongelma:
Joe Blascon meikkipohja tukkii ihohuokoset?

Ratkaisu: Tuote vaatii hyvän puhdistuksen. Parhaita ovat puhdistusöljyt, puhdistusvaahdot ja kasvosaippuat. Muulla tavoin tuote ei tuki ihohuokosia kuin jos sitä jää ihoon puhdistukseen jälkeen vielä. Päivittäin käytettynä tuote suojaa hyvin ihoa ja säilyttää kosteuden ihossa. Monet ihotautilääkärit ja allergia ja astamaliitto suosittelevat Joe Blascon tuotteita.


Ongelma:
Meikkipohja liikkuu päivänmittaan eikä pysy?

Ratkaisu:Öljytön kosteusemulsio meikkipohjan alle ja puuteroidaan iho kevyesti pohjan levityksen jälkeen.


Ongelma:
Iho kuivuu päivänmittaan eikä meikki pysy?

Ratkaisu: Täyteläisempi kosteusvoide meikin alle tai käytetään lisäksi kosteuttavaa seerumia. Ei puuteroida kasvoja meikkipohjan jälkeen.


Ongelma:
Joe Blascon meikkipohja ajautuu silmäluomille viivoiksi tai silmän alle ryppyihin?

Ratkaisu: Hyvin ohut kerros tuotetta sekä silmän alle, että yläluomelle,  ja yläluomelle aina puuterointi ennen silmämeikkiä. Itse käytän luomenpohjustusta ja puuterointia lisäksi.


Ongelma:
Ultamatte värit eivät pysy rajauksissa?

Ratkaisu: Ultamatte värit kestävät hyvin vettä. Voidaan uida ja kävellä sateessa niillä, mutta nekään eivät kestä rasvoittumista. Ne eivät myöskään kestä hankausta. Jos rajaus ei kestä, kannattaa ottaa toisen sarjan vedenkestävä rajaus joka kestää myös rasvoittumista ja hankausta. Tälläiset löytyvät esim. Macilta ja Estee Lauderilta.


Ongelma:
Ultamatte rajauksista/kulmaväristä tulee liian voimakas eikä luonnollinen?

Ratkaisu: Väri kannattaa pehmentää hyvin kämmenselällä ennen laittoa voimakkaan pigmenttisyytensä takia. Myös hyvä sivellin tekee kauniin lopputuloksen. Ultamatteen sopii viisto sivellin ja tavalliseen lineriin sivellinmäinen.


Ongelma:
On valittu keltapohjainen meikkipohja, koska oma ihonväri on punoittava, mutta se ei näyttää luonnottomalta eikä neutraloikaan punoitusta?

Ratkaisu: Meikkipohjan peittävyys on aina sama, oli sävy mikä hyvänsä. Valitaan siis mahdollisimman omaa ihonsävyä lähellä oleva sävy eikä päinvastaista.


Jos näistä ratkaisu mahdollisuuksista huolimatta tuote ei edelleenkään sovellu omalle iholle, kannattaa tietysti valita toisentyyppinen tuote. Onneksi vaihtoehtoja on paljon puutereista nesteisiin ja kakkumaisiin meikkivoiteisiin. Ja vaikka jokapäiväiseen käyttöön ei Blascoa haluaisikaan, kannattaa siihen luottaa ainakin juhlatilaisuuksissa!

Omat suosikit Blascolta:
Xtra-Lite Valoväri

Valovärit

Meikkipohjat

Delicate Velvet Cream

Midnight Brown Ultamatte väri

Sexy Pink Luomiväri
alkuperäinen kuva
Taupe Matte ja Midnight Matte Luomivärit

Kakku eyeliner (veden kanssa käytettävä)

Suede Huultenrajauskynä

Poskipunat

No-Colour Puuteri

Special Red Neutralizer Peiteväri

Huulipunat


alkuperäinen kuva

 Tänä vuonna suomen Elle-lehti listasi myös omiin suosikkeihinsa Joe Blasco poskipunat!


GMC-Studion kautta saat kaikki Joe Blasco tuotteet edullisesti ja vaikka kotiin toimitettuna jos haluat!

Tilaa suoraan sähköpostitse tuotteita tai hinnastomme:
gmc-studio@gmc-studio.com
tai puhelimitse:
050 5859711


Katso Joe Blascon kansainväliset sivut täältä!

Katso Joe Basco suomessa  täältä! 6 kommenttia:

 1. Ostin Joe Blascon Ultamatte Black- värin silmänrajauksiin juurikin siksi, että kuulin yhden väripurkin kestävän vuoden ajan. Ongelma on juuri se, että rajaus ei pysy. Olen kokeillut puuterointia päälle ja alle, meikinalusvoidetta, luomivärin kanssa ja ilman: ei pysy. Rajaus katoaa puolessa päivässä johonkin. Hieman vituttaa, kun maksoin väristä 50e ja siveltimestä 24e sillä ajatuksella, että ei tarvi vuoteen ostaa uutta väriä. Onko mitään vinkkejä, mitä voisin vielä kokeilla? Opiskelijalle tuo raha on aika iso, ei tekisi mieli vielä luovuttaa. En ensinkään ymmärrä mitä hyötyä on meikin vedenkestävyydestä, jos se ei kestä ihon omaa rasvaa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kaisa!
   Kiva, että ryhdyit etsimään vastauksia asiaan etkä vaan suoraan heittänyt menemään kalliilla ostamiasi tuotteita..
   Ensimmäiseksi on pakko kertoa asiaan liittyen huonot uutiset.. eli kuten tuossa postauksessakin mainitsin niin Ultamatte-värit kestävät tosiaan erittäinhyvin vettä, mutta harvoin rasvoittumista tai hankaamista. Eli olet oikeassa siinä ettei niiden kestävyys rasvoittuvalla luomella ole kovin hyvä. Sen sijaan esim. kulmavärinä,luomivärinä tai rajauksena kuivemmalla luomella ne toimivat.

   Tämä onkin valitettava fakta ja johtuu siitä että ne toki liukenevat öljyyn vaikka kestävätkin vettä.Samasta syystä meikit saa pois öljyllä, muttei pelkällä vedellä. Eli sateessa, itkiessä, uidessa tai hikoillessa ne pysyvät, rasvoittuvalla iholla eivät. Monilla ihmisillä kuitenkin luomet rasvoittuvat helposti (allekirjoittanut mukaanlukien...) ja silloin ultamatte ei olekaan paras vaihtoehto päivittäiseen käyttöön yksinään.
   No joka tapauksessa, on vielä toinen seikka asiassa. Eli en rehellisesti sanoen usko, että saat oikeastaan millään tavalla tuotetta kovin hyvin kestämään luomella jos olet sen noin monen tuotteen/tavan kanssa yritettyäsi todennut. Ainoa mikä voisi toimia jos et ole jo kokeillut, on ihan yksinkertaisesti luomivärin pohjustustuote, joista ehkä edullisista paras on Lumenella. Siinä tuotteessa täytyy vain muistaa, että vähemmän on enemmän... Jos tuotetta on liikaa luomella, se toimii päinvastoin tarkoitustaan ja lähtee rullaamaan.

   SITTEN HYVÄT UUTISET: Voit käyttää rajaussivellintä hyvin myös muiden tuotteiden kanssa, joten se ei missään tapauksessa ole hukkaostos. Laadullisesti se on hyvä ja jos hoidat oikein, on se myös ikuinen.

   Sitten tuon ultamatte värin voit hyödyntää seuraavilla tavoilla ainakin:
   -Kulmat (usko tai älä, vaikka sinulla olisi musta nappi, on se yllättävän vaalea kun tuotetta ottaa ihan pikkiriikkisen määrän kulmasiveltimeen ja pehmentää värin vielä kämmenselällä (sopii jopa blondeille..)

   -Luomivärinä (puuterimaisen luomivärin kanssa tavalla: puuterimainen-ultamatte-puuterimainen)

   -Rajauksena (Kyllä!) veden-ja rasvoittumisen kestävän kynän/liquid eyelinerin pehmentäjänä. (Tällä siis tarkoitan sitä, että jos sinulla sattuu olemaan vaikkapa ennestään varastossa nestemäinen/kynä silmänrajauskynä jonka jälki on mielestäsi liian kova ja olet sen siksi hylännyt. Niin laittamalla hiukan ultamattea alle ja sitten voimistamalla sen kauttaaltaan vielä tuolla kynällä, saat sekä intensiivisen pehmeän että kestävän lopputuloksen.

   Kokeile myös (jos et ole testannut jo...) laittaa ensin ultamatte rajaus ja sitten pienellä tiiviillä siveltimellä käyt koko rajauksen kauttaaltaan läpi "tapsutellen" siihen joko tummaa tai vaaleaa luomiväriä. Tumma tietenkin vahvistaa tulosta ja vaalea pehmentää lopputulosta. Itse käytän tätä keinoa aika usein alarajauksissa ja se estää rajausten lähdön "liikkumaan" iholla jos silmienkin ympärillä on esim. ilmejuonteita. Toimii oikein hyvin, mutta siveltimen täytyy olla aika tiivis.

   Ja lopuksi vielä muutama tuotevinkki jos päädyt uutta tuotetta ostamaan: Macilla on loistava (ja kestävä) eyeliner nestemäisenä. Edullinen on -alle kaksikymmentä euroa, ei kestä vuotta, mutta varmasti puolisen vuotta ainakin ja sitten Estee Lauderilla nuo Gel eyelinerit on vähän kahdenkympin päälle hinnaltaan ja mukana tulee myös sivellin. Käytän itse niitä asiakkaille ja hyvin pysyvät sekä kosteuden että rasvoittumisen. Ultamattea käytän itse lähinnä kulmiin vain ja luomivärinä.

   Toivottavasti näistä oli edes jotakin apua asiassa ja hankkimistasi tuotteista olisi asiaankuuluvaa hyötyä.. :)

   Poista
 2. Kiitos todella paljon vinkeistä. Kokeilen vielä ainakin kulmavärinä ja eyelinerin pehmentäjänä :) The Body Shopin mineraaliluomivärin päällä olen saanut tuon pysymään jopa kohtalaisen kauan, oon vaan päivän mittaan kerran käyny lisäämässä. Luomen ulkonurkassa pysyy paremmmin kuin sisänurkassa. Eiköhän väristä vielä jotain iloa ole ja kokeilen noita sun antamia neuvoja vielä uudella innolla :) Tykkäisin käyttää Blascoa mm siksi, että se on eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

  Kysyn vielä tuosta siveltimen hoitamisesta... Olen pessyt sen käytön jälkeen samalla puhdistustuotteella jolla pesen kasvoni, ja säilytän siinä pienessä muovitupessa joka oli siveltimen suojana ostettaessa. Riittääkö tuo vai onko otettava jotain muutakin huomioon?

  Kiitos paljon perusteellisesta ja asiantuntevasta vastauksesta!

  VastaaPoista
 3. Anteeksi kovasti tämän vastauksen kesto...täältä äitiyslomalta kun vastailen niin on jäänyt nämä muut asiat väliin.. Siveltimen huollosta ( kaikki luonnonkarvaiset) voi hyvin puhdistaa noin kuin kerroit. Sen voi myös pyyhkäistä puhtaaksi esim talouspaperiin jossa meikinpuhdistusainetta tai puhdistusliinaan. Silloin tällöin kannattaa pikkaisen laittaa desinfiointiainetta paperiin ja pyyhkäistä vielä sillä erikseen sivellin varovasti. Harvemmin mutta säännöllisesti on hyvä myöskin pestä sivellin ihan hius- shampoolla ja tämän jälkeen laittaa pikku tippa hiusten hoitoainetta siveltimen karvaosaan. Tämä toimenpide palauttaa hyvin myös siveltimen karvaosan alkuperäisen muodon jos on päässyt meikkipussissa vaikka taittumaan,tms.
  Siveltimet kannattaa aina kuivattaa lappeellaan esim. Pöydän reunalla, ei pystyasennossa koskaan. Näin siveltimen liimaukset eivät kärsi. :)

  VastaaPoista
 4. Ja vielä piti lisätä heti alkuun, että kiva jos apua oli tuotteen kanssa noista vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 5. Ja loppuun vielä lisäys...( muisti palailee pätkittäin...) , että hiustenhoitoaine tietenkin huuhdellaan siveltimestä normaalisti pois ennen kuivatusta. :)

  VastaaPoista

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto