keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin...

Edellinen postaus täällä vuodelta 2021!



Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko-verkkokauppa toimii edelleen ja uudistuukin aina aika ajoin hiukan. Tänään sain vihdoin lisätyksi valikoimaan myös nuo EVO:n muotoilutuotteet, joita asiakkaat aina keikoilla ovat kyselleet.

Niitä tuntuu vähän hankalammin löytyvän kivijalkakaupoista enään niin päätin lisätä ne Kosmetiikkaviidakkoon, joten vakio-asiakkaat voivat täydentää nekin sitten samalla helposti samaan pakettiin.


Aivan. Koronan ja muidenkin muutosten myötä olen tämän talven ja kevään tehnyt minimaalisesti keikkoja meikkauksen parissa. Tämä sama jatkuu nyt ainakin tämän kesän yli ja pahoittelut tosiaan kaikille ihanille, jotka olette tiedustelleet ahkerasti tänäkin kesänä hää- ja juhlakeikkoja. En vain nyt yksinkertaisesti ehdi kaikkialle.

On reilumpaa silloin itseään ja asiakkaita kohtaan harventaa keikkoja kalenterista ja jatkaa sitten taas tulevaisuudessa täydellä teholla kun aikaa taasen löytyy enemmän.

Jonkin verran kesäkeikkoja tälle 2023 kesälle olen ottanut vastaan, mutta jo jonkin aikaa joutunut myymään ei oota. Yrityskeikat pyrin mahdollisuuksien mukaan mahduttamaan syksylle.

Eli jo varatut keikat toki teen normaalisti, mutta sitten vasta 2024 kesälle alan varailemaan hääpaketteja taas talvella 2023-24.

Onhan tässä tullut pyörittyäkin. Koronan väliaika sai summailemaan asioita ja laskeskelin, että noin 15 vuotta olisi mennyt meikkilaukkujen kanssa siellä sun täällä. Se on ollut ihanaa aikaa ja olen iloinen, että GMC-Studio edelleen on voimissaan. Nyt on aika laittaa paukkuja myös muihin suuntiin ja kehitellä olemassa olevaa...

Katsotaan mitä saadaan aikaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto