maanantai 3. kesäkuuta 2019

Häät 2019 ja kesän alku

Työssäni meikkaajana kesä on aina kiireistä aikaa. Tämä on tosi hienoa ja samalla hektistä. Työni painottuu kuitenkin pääsääntöisesti viikonloppuihin. Lauantai on edelleen varmaankin suosituin viikonpäivä viettää häitä, mutta enemmän ja enemmän on tullut myös vastaan perjantaisin,sunnuntaisin ja arkisin tapahtuvia hääjuhlia. Tämähän on mainiota, sillä sekä vieraille että häissä apuna oleville ammattilaisille tämä tarkoittaa joustavampia aikatauluja ja mahdollisten vapaiden aikojen löytymistä helpommin. Toki kaikki eivät voi juhlia niin helposti keskellä viikkoa, mutta suuriin juhliin yleensä aina jollakin lailla aikatulut saadaan järjestymään.

Kesä 2019 on jo polkaistu käyntiin tässä vaiheessa ja siksi innoissani haluankin Teille laittaa tänne postausta tulemaan mitä ihania juhlia on jo vietetty tänä kesänä. 

Tässä postauksessa kerron viimeisimmästä vierailuni kohteesta Espoon kartanosta ja sen kesäisestä hääaamusta. (Kaikki postauksissani täällä blogissa tai sosiaalisessa mediassa olleet ihmiset ovat erikseen antaneet luvan minun kuvata hetkiä heidän hääaamustaan ja tästä SUURI KIITOS heille. Näistä jutuista on varmastikin vuosien mittaan ollut myös jonkinlaista apua häitään vasta suunnitteleville tai vaikkapa juhlapaikkaa miettineille.)

Eräänä hääaamuna Espoonkartanolla 1.6.2019

Meikkaus: GMC-Studio/Minna
Hiukset: ByNooraT
Meikki- ja ihonhoitotuotteet: Kosmetiikkaviidakko-verkkokauppa


Ajatella, että tämä oli koskaan ensimmäinen kertani Espoon kartanolla. Ja mikä ihana paikka löytyykään näin läheltä Helsinkiä!


Meikkaus- ja kampauspisteemme sijaitsi kartanon henkeä huokuvassa, mukavan viileässä mutta sopivan valoisassa alakerrassa, jossa saimme rauhassa valmistaa juhlaan morsiamen häämeikin ja -kampauksen lisäksi kaksi muuta meikkausta ja kampausta, anopille ja äidille.

Aika kului kuin siivillä mukavien keskusteluiden ja innostuneen odotuksen keskellä, mutta kuitenkin mukavan rauhallisessa tunnelmassa.


Ihailin morsimen kaunista hääpukua ja täyspitkää huntua eteistilassa.


Morsian oli toivonut meikistä kevyttä ja sovelsimme värisävyjä hiukan vielä hääaamuna. Vaihdoimme luomiväriä hiukan pehmeänpään champagnen sävyyn.
Kun jätin morsiamen pukeutumaan toivotettuani hänelle kaunista ja iloista juhlapäivää, törmäsin vielä kampaaja Nooraan yläkerrassa, johon hän oli siirtynyt huolehtimaan miesten hiukset kuntoon juhlaa varten.


Päivänne oli kaunis ja aurinkoinen, juhla varmasti ikimuistoinen. :)


Kesäterveisin, minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto