keskiviikko 5. elokuuta 2020

Meikkaaja ja sosiaalinen etäisyys?Kuva: Jussi Rekiaro

Poikkeusajat ja tämä vuosi on olleet ihmeellistä aikaa.
Ensimmäisen aallon aikaan kaikki meikkaustyöt tietenkin peruuntuivat ja siirtyivät hiukan eteenpäin. Monet morsiamet ja juhliaan viettävät joutuivat pettymään, kun juhlia ei voinutkaan järjestää.

 Muokattiin ja soviteltiin aikoja ja saatiin ne kalenteriin sujahtamaan kuin ihmeen kaupalla.
Sitten tilanne jatkui ja aikoja siirrettiin taas, osa loppuvuoteen ja osa ensi kesälle 2021.
Taas soviteltiin ja saatiin paras mahdollinen tilanne varauskalenteriin.

Melkein kolme kuukautta loisti tyhjää täynnä ja kesäloma tuli tarpeeseen, ensimmäisen kerran yli kymmeneen vuoteen.

Sitten tilanne tasaantui ja yhteydenottoja asiakkailta tuli roimasti kerralla. Uskallettiin luottaa jo juhlien toteutumiseen tällekin vuodelle ja lyödä lukkoon aikatauluja. Yritettiin saada kaikille halukkaille aikoja järjestymään. Ja useimmiten onnistuttiin.

Nyt tilanne on taas epävakaa eikä tulevaisuudesta tiedä, mutta kaikki toivovat tietysti parasta ja luottavat että tilanne rauhoittuu ja elämä palaa suht normaaliksi.

Nämä kuvat ovat ajalta ennen koronaa ja saivat minut vain miettimään tätä meikkaajan läsnäoloa tilanteessa asiakkaan lähellä. Nyt, kun sosiaalinen eristäytyminen on suositeltua ja puheenaiheena pinnalla. Etäisyyttä täytyy ottaa ja lähellä suojautua.

Kuva: Jussi Rekiaro

Tätä työtä ei pystytä kyllä koskaan etänä toteuttamaan oikein millään lailla vaikka online-koulutuksia voidaankin pitää jossain määrin...

Mutta pidetään siihen asti itsestämme ja toisistamme huolta. Noudatetaan ohjeistuksia, suojataan itseämme ja muita. Ja ennen kaikkea uskotaan, että tästäkin selvitään! :) 

Tällä hetkellä teen töitä toistaiseksi ainakin ihan normaalisti ja mielelläni otan ensi kesän häävarauksia jo nyt sillä sen kesän aikatulujen sovittelusta tuleekin sitten oma hommansa... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto