lauantai 28. elokuuta 2021

Meikkauspalvelut ja verkkokauppa korona-aikana

 


Tervehdys! Täällä mennään keskellä korona-aikaa edelleen... GMC-Studio on olemassa suurimmilta osin kiitos Kosmetiikkaviidakko verkkokaupan.

Palvelumyynnin osuus on tietenkin koronan vaikutusten vuoksi ollut vähäistä, kuten monella alalla nykyisin on. Verkkokauppamyynti on pelastanut hiljaisuuden ja tuntuu myös, että kotimaisten verkkokauppojen kysyntä alkaa hiljalleen kasvaa.

Olen alkanut taas ottamaan varovaisesti varauksia vastaan häämeikki- ja muidenkin keikkojen osalta. Ryhmäopastustilaisuudet luonnollisesti ovat poissa mahdollisuuksista ja niitä alkaakin jo olla vähän ikäväkin. Oikeastaan kaikki meikattavat seurueet ovat nyt olleet maltillisen pieniä johtuen rajoituksista. 
Jollain lailla kuitenkin myös kaipuu "normaaliin" nostaa päätään jo.


Monia hyviä muistoja liittyy meikkausopastuksiin ja ryhmien kauneusiltoihin, mutta tilanteen vallitessa on hyvä edelleen malttaa vielä ja järjestää tilaisuus sitten, kun se onnistuu ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan. 


Vaikka yritys- ja ryhmätilaisuuksien meikkauskeikkoja ei tällä hetkellä olekaan niin edelleen meikkaajaa tarvitaan auttamaan siinä, ehkä jopa sydäntäni lähimpänä olevassa työtehtävässä, eli häämeikissä...


Hääjuhlien kokoa on korona rajoittanut kyllä, mutta ei ihmisten halua mennä naimisiin.

Tällä hetkellä olenkin saanut olla mukana monessa hääaamussa meikkaajana vaikkakin yllä olevista vanhemmista kuvista poiketen tietenkin nyt maskin kera. :)


Näillä mennään kohti tulevaisuutta ja katsellaan mitä huominen tuo.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto