keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Vuoden tuote vai pettymys?

Vuoden tuote vai pettymys?

Miksi se ei ollutkaan hyvä?
Saattaa olla, että  kokeiltuaan tuotetta ja petyttyään, pettyy koko sarjaan ja julistaa sen pannaan. Huono juttu.
Ehkä olisikin kannattanut valita mieluummin juuri se viereinen purkki sieltä samalta tiskiltä? Ongelma vaan on se, että mistä näistä kaikista voi tietää?
 Ajanpuutteessa tarvitsee ideoita ja mediastahan niitä saa. Ja jos toimittajakin on ollut tyytyväinen, niin miksen siis minäkin?
Tämä tietenkin tulee ajanmittaan sekä kalliiksi, että turhauttavaksi, kun se paras ei olekaan  paras. Mutta mitäs sitten tilalle?


Armani Face Fabrik Vuoden paras meikkivoide
Kyllä se on sitä jos omaat normaali/rasvoittuvan sekaihon. Silloin lopputulos on juuri kuten kuvassakin! Kaunis, hehkeä ja kuitenkin matta. Luonnollinen, mutta kuitenkin peittää. Voiko näin ihanaa ollakaan!
Ongelma: Jos kärsit kuivasta ihosta kauttaaltaan tai iholla esiintyy pintakuivia kohtia, älä valitse tätä.
Ominaisuus joka tässä tuotteessa tuo kauniin mattapinnan, toimiikin kuivalla iholla tappiollisesti. Eli tuote nappaa kiinni jokaiseen kuivaan kohtaan ihollasi korostaen niitä ja ihosi näyttää vielä entistä kuivemmalta.
Kokeile sen sijaan:  Saman sarjan hoitava Designer-meikkivoide, jonka koostumus on täyteläinen mutta lopputulos silti luonnollinen ja raikas.
 Armanin Luminous Silk-meikkivoide, joka toimii hyvin sekaihollakin. Se tuo valoa iholle ja levittyy hyvin vaikka osa kasvoista olisi kuivakin paikoitellen.
Mikäli iho on rasvaisuuteen taipuvainen ja kiiltelee päivän mittaan tai jos ihossa on laajentuneet ihohuokoset on paras valita UV-silk foundation Armanilta. Tämä pitää ihon mattana ja kestää muuttumattomana pitkään.

Chanel Vitalumiere Aqua valoa heijastava meikkivoide

Loistava kuivan, pintakuivan ja normaali-ihon meikkivoide! Jättää upean valoaheijastavan pinnan ja hoitaa kuivaakin ihoa vaikka on koostumukseltaan ohut.
Ongelma: Onkin rasvoittuvalle sekaiholle liian elvyttävä vaihtoehto. Talin eritys lisääntyy ja saa ihon kiiltämään entistä enemmän.
Saattaa myös aktivoida nuorta ihoa liikaa elvyttävien ominaisuuksiensa ansiosta.
Kokeile mieluummin:  Rasvoittuvalle sekaiholle Chanel Mat Lumiere meikkivoide, joka antaa myös valoa heijastavan pinnan, on ohut, mutta myös pitää ihon mattaisena ja säilyy muuttumattomana pitkään.
Tai nuorelle ihollekin sopivaa Chanel  Teint Innocence meikkivoidetta, joka on puolipeittävä ja luonnollinen hyvä perusmeikkivoide.Ei kuivata ja pysyy pitkään.Löytyy myös compact-versiona.

Shiseido Benefiance aikuisen ihon hoitolinja

Aikuisen ihon tunnettu ja tehokas ihonhoitolinja. 
Ongelma: Elvyttävät ominaisuudet saattavat voimistaa suomalaisille naisille usein hyvin tyypillistä couperosaa.
Kokeile mieluummin:  Shiseidon uusi Benefiance wrinkle resist 24-linja, jossa yhdistyvät sekä tehokas anti aging- hoito että ihon rauhoittavuus. Tasoittaa ihonväriä, rauhoittaa couperosaa ja vahvistaa sekä suojaa.


Clarins Super Restorative aikuisen ihon korjaava hoitolinja

Tehokas juonteita korjaava hoitolinja. Täyteläinen koostumus.
Ongelma: Iholle jolta puuttuu lähinnä kiinteyttä, liian elvyttävä. Tuntuu rasvaiselta, ei imeydy kunnolla ja aktivoi ihoa liikaa.
Kokeile mieluummin: Clarins Lift Anti-Rides Extra Firming- hoitolinja
Usein aliarvostettu,  erittäin tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja napakoittava linja.Toimii useimmiten 40+ ihollakin parhaiten.  Tästä sarjasta löytyy myös loistava kuivan ihon yövoide, joka on todella täyteläinen! Myös seka- ja normaali-ihoille omansa.


La Mer moisturizing Cream

Kulttimaineeseen noussut ihmevoide, joka supernopeuttaa ihon kykyä korjata itse itseään.
Ongelma: Tavallisen cremen sanotaan olevan kaikille ihotyypeille sopiva, mutta useat saattavat pettyä voiteen liian tuhtiin koostumukseen.
Vaikka tuote neuvotaankin aina lämmittämään sormien välissä ja vasta sitten taputtelemaan iholle, on tämä koostumus usein liian rasvainen tai hankalakäyttöinen monelle.
Kokeile sen sijaan: La Mer gel creme, jonka koostumus on paljon ohuempi ja tuote voidaan levittää suoraan kasvoille ilman mitään erityistoimenpiteitä. Jos koostumus tuntuukin sitten liian ohuelta niin valitse alle vielä vaikka joku La Mer:in ihanista seerumeista. Kiinteyttävä, korjaava, kirkastava tai kosteuttava ja näin saat vielä tuplatehon.


La Mer eye concentrate

La Merin kiinteyttävä silmänympärysvoide geelimäisellä koostumuksella. Pakkauksessa mukana aina kylmänä pysyvä teräs spaatteli.
Loistava väsyneille silmille, tummille silmän alusille ja turvotukseen. Kiinteyttää hyvin!
Ongelma: Tuote ei kosteuta tarpeeksi kuivaa silmänympärysihoa ja iho tuntuu kiristävältä.
Kokeile mieluummin: La Mer the eye balm intense, jossa hyvä voidemaisempi ja kosteuttavampi koostumus. Kuitenkin hyvin imeytyvä eikä tunnu rasvaiselta. Sopii hyvin myös meikin alle. Toimii myös tummin silmänalusiin ja turvotukseen. Lisäksi korjaa juonteita ja silottaa ihoa.Uudistetussa versiossa myös sama kylmä pallospaatteli.


Lancome Definicils Precious Cells- mascara

Lancomen uutuusmascara lupaa täyteläiset ripset. Erittäin hyvä perusmascara ihmiselle joka haluaa selkeät erotellut ja hoidetut ripset!
Ongelma: Ei anna tuuheutta eikä näyttävyyttä.
Kokeile mieluummin: Lancomen Hypnose tai Hypnose Drama mascaraa jos haluat massaa ripsiin.


Armani Eyes to kill Excess mascara

Uutuus Armanilta. Sopii hyvin henkilölle joka haluaa näyttävät ripset ja mahdollisuuden työstää mascaraa kauan. Geelimäinen koostumus on helppo levittää useampia kerroksia päällekkäin ja lopputulos on näyttävä!
Ongelma: Liikaa massaa muutenkin tuuheassa kasvaviin ripsiin. Lopputulos on paksu ja sotkuinen.
Kokeile mieluummin: Excessin edeltäjä Eyes to kill-mascara toimii lähes kaikissa ripsissä. Lopputuloksesta saa joko kevyen tai näyttävän. Erottelee ripset hyvin. Massa ohuempi kuin Excessissä.


Sensai 38`c mascara  
 
Lämpimällä vedellä poistettava klassikkomascara, jonka pieni harja mahdollistaa tarkan ripsien erottelun ja ylä- ja alaripsien värjäyksen. Pysyy erittäin hyvin.
Ongelma: Tuote ei anna tarpeeksi näyttävyyttä ja massa kuivuu nopeasti. Poistettaessa lähtee palasina irti ja ärsyttää silmiä.
Kokeile mieluummin: Sensain muita saman 38`c- sarjan mascaroita, joista löytyy sekä pidentävää että tuuheuttavaa versiota.
Tai vaihda kokonaan toiseen sarjaan. 38`c mascaroita saatavilla Estee Lauderilta: Double Wear mascara, Cliniquelta High Impact Curling mascara tai Lash Power mascara sekä Shiseidolta: Perfect mascara.Estee Lauder Idealist seerumi
Paljon esillä ollut ihoa uudistava, ihonpintaa sileyttävä, ihohuokosia supistava ja ihon väriä tasoittava seerumi. Mahtava tuote rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle sekaiholle. Pitää ihon mattana ja silottaa.Sopii myös rasvoittuvalle iholle loistavasti meikin alle ja pitää meikin paikallaan hyvin.
Ongelma: Tuote kuivattaa ihoa liikaa ja iho hilseilee.
Kokeile mieluummin: Estee Lauderin Night repair seerumi, joka myös korjaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Jos laajentuneet huokoset ja kiilto t-alueella ovat kuitenkin ongelma, ota Night repair seerumi yöksi ja Idealist seerumi päiväksi, näin iho ei pääse koskaan kuivumaan liikaa eikä myöskään ihon pinta hilseile turhaan.

1 kommentti:

  1. Kommenttina vielä La Mer- sarjan tuotteisiin.. Yksi pääraaka-aine merilevä uute, joten ei sovellu leväallergisille!

    VastaaPoista

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto